( (

Hamdi Akın, 300 Milyonluk Köyünü Tekrar Maçakızı’na Verdi

Turizm 27.08.2020 - 15:24, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hamdi Akın, 300 Milyonluk Köyünü Tekrar Maçakızı’na Verdi

Hamdi Akın, 300 milyon lira yatırımla Türkbükü'nde inşa ettiği Bodrum Loft'un işletmesini, en başında yakın arkadaşı Sahir Erozan'a vermiş ve köyün adını Maçakızı Loft olarak değiştirmişti.
Hamdi Akın, 300 Milyonluk köyünü tekrar Maçakızı’na verdi İki eski dost barışmış ve tekrar iş ortağı olmuş. Hamdi Akın, 300 milyon lira yatırımla Türkbükü'nde inşa ettiği Bodrum Loft'un işletmesini, en başında yakın arkadaşı Sahir Erozan'a vermiş ve köyün adını Maçakızı Loft olarak değiştirmişti. Ancak Erozan, pandemiyi bahane edip işletmecilikten çekilmişti. Hamdi Akın, kendisini yarı yolda bırakan Erozan'a çok kızmış ve arkadaşlığını da bitirmişti. Akın, çocuklarıyla işin başına geçip köyü 1 Temmuz'a yetiştirmiş, hatta 36 villayı da kiraya vermeyi başarmıştı.   Öğrendim ki, iki eski dost barışmış ve tekrar iş ortağı olmuş. Artık aralarına kim girdi; Erozan, Akın'ın gönlünü nasıl aldı bilmiyorum ama bir yıl gecikmeli de olsa Sahir Erozan işin başına geçecekmiş.   Gayet başarılı bir sezon geçiren köye bakalım Sahir Erozan neler katacak, önümüzdeki yaz göreceğiz…  
Hamdi Akın, 300 milyon lira yatırımla Türkbükü'nde inşa ettiği Bodrum Loft'un işletmesini, en başında yakın arkadaşı Sahir Erozan'a vermiş ve köyün adını Maçakızı Loft olarak değiştirmişti.
Hamdi Akın, 300 Milyonluk köyünü tekrar Maçakızı’na verdi İki eski dost barışmış ve tekrar iş ortağı olmuş.

Hamdi Akın, 300 milyon lira yatırımla Türkbükü'nde inşa ettiği Bodrum Loft'un işletmesini, en başında yakın arkadaşı Sahir Erozan'a vermiş ve köyün adını Maçakızı Loft olarak değiştirmişti.


Ancak Erozan, pandemiyi bahane edip işletmecilikten çekilmişti. Hamdi Akın, kendisini yarı yolda bırakan Erozan'a çok kızmış ve arkadaşlığını da bitirmişti.



Akın, çocuklarıyla işin başına geçip köyü 1 Temmuz'a yetiştirmiş, hatta 36 villayı da kiraya vermeyi başarmıştı.

 

Öğrendim ki, iki eski dost barışmış ve tekrar iş ortağı olmuş. Artık aralarına kim girdi; Erozan, Akın'ın gönlünü nasıl aldı bilmiyorum ama bir yıl gecikmeli de olsa Sahir Erozan işin başına geçecekmiş.

 

Gayet başarılı bir sezon geçiren köye bakalım Sahir Erozan neler katacak, önümüzdeki yaz göreceğiz…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (