( (

Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran, Oğlu Selman’ı Evlendirdi

Yaşam 15.09.2019 - 09:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran, Oğlu Selman’ı Evlendirdi

AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran'ın oğlu Selman, Büşra Açıkgöz ile hayatını birleştirdi. Kaynak: Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran, oğlu Selman’ı evlendirdi
Genç çiftin nikâhlarını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıyarken, düğün törenine AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Angı, Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve çok sayıda davetli katıldı. Hasan Angı, 'Hadim İlçe Başkanımız Saffet Duran'ın oğlu Selman ile Büşra kızımızın nikah merasimine katılarak genç kardeşlerimizin bu en mutlu gününde sevinçlerine ortak olduk. Duran ve Açıkgöz ailelerini tebrik eder, çiftimize iki cihan saadeti dilerim. Hayırlı mübarek olsun.' dedi. İpekyolu Medya ailesi  Grubu olarak bizler de genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerken, Saffet Duran Başakanı da tebrik ederiz.   
AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran'ın oğlu Selman, Büşra Açıkgöz ile hayatını birleştirdi. Kaynak: Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran, oğlu Selman’ı evlendirdi

Genç çiftin nikâhlarını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıyarken, düğün törenine AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Angı, Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve çok sayıda davetli katıldı.

Hasan Angı, 'Hadim İlçe Başkanımız Saffet Duran'ın oğlu Selman ile Büşra kızımızın nikah merasimine katılarak genç kardeşlerimizin bu en mutlu gününde sevinçlerine ortak olduk. Duran ve Açıkgöz ailelerini tebrik eder, çiftimize iki cihan saadeti dilerim. Hayırlı mübarek olsun.' dedi.

İpekyolu Medya ailesi  Grubu olarak bizler de genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerken, Saffet Duran Başakanı da tebrik ederiz. 
hadim-ilce-baskani-saffet-duran-oglunu-evlendirdi4.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (