( (

Güneşspor A Takımı Kuruldu

Spor 26.01.2020 - 20:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Güneşspor A Takımı Kuruldu

Yapılan toplantı sonucu Çumra Güneş 1985 Spor Kulübü A Takım Kuruldu.
Çumra Güneş 1985 Spor Kulüp Başkanı Ayhan Paşa yaptığı açıklamada alt yapının ardından A takımı da kurduklarını belirterek; “Futbol anlamında Konya ve Çumra’mıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Mali açıdan zor günler geçiren amatör futbola örnek olabilmek için bir gurup gönüllü ile yola çıkarak önce alt yapımızı faaliyete geçirdik. Yola çıktığımız yönetim kurulumuzla birlikte Konya ve Çumra amatörüne en iyi şekilde hizmet ederek alacağımız başarılı sonuçlarla adımızdan söz ettireceğiz. A takımımızın başına yine Çumralı Olan Mümin Duru hocamızı getirdik” dedi. Teknik direktör Mümin Duru ise maddi imkansızlıklarla boğuşan Konya amatör futboluna destek vererek Çumra Güneş 1985 Spor Kulübünü kuran yöneticiler teşekkür ederek başarı için elinden geleni yapacağını söyledi  
Yapılan toplantı sonucu Çumra Güneş 1985 Spor Kulübü A Takım Kuruldu.

Çumra Güneş 1985 Spor Kulüp Başkanı Ayhan Paşa yaptığı açıklamada alt yapının ardından A takımı da kurduklarını belirterek; “Futbol anlamında Konya ve Çumra’mıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Mali açıdan zor günler geçiren amatör futbola örnek olabilmek için bir gurup gönüllü ile yola çıkarak önce alt yapımızı faaliyete geçirdik. Yola çıktığımız yönetim kurulumuzla birlikte Konya ve Çumra amatörüne en iyi şekilde hizmet ederek alacağımız başarılı sonuçlarla adımızdan söz ettireceğiz. A takımımızın başına yine Çumralı Olan Mümin Duru hocamızı getirdik” dedi.

Teknik direktör Mümin Duru ise maddi imkansızlıklarla boğuşan Konya amatör futboluna destek vererek Çumra Güneş 1985 Spor Kulübünü kuran yöneticiler teşekkür ederek başarı için elinden geleni yapacağını söyledi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (