( (

Grand Millennium Otel, TURSAB Konya Acentalarını Ağırladı

Turizm 18.06.2020 - 13:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Grand Millennium Otel, TURSAB Konya Acentalarını Ağırladı

Konya’ya yapılan önemli yatırımlardan olan Grand Millenıum Otel’de seyahat acente yetkilileri bir araya geldi.
TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, Grand Millennıum Otel’in Konya için önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.   Karahan, “Otelimize harcanan emeğin karşılığını girdiğimiz an görmüş olduk. Konya’ya önemli bir yatırım yapılmış oldu. Konya olarak önemli organizasyonların hepsinde zaten böyle bir otele ihtiyacımız da vardı” dedi.   Grand Millennıum Otel, düzenlediği toplantı ile seyahat acente temsilcilerini bir araya getirdi. Otel binasında düzenlenen toplantıya Grand Millennıum Otel Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Türkel, TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, TÜRSAB Konya Bölge Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda seyahat acentesi yetkilileri katıldı.   “KONYA’NIN BU ŞEKİLDE KAPSAMLI BİR OTELE İHTİYACI VARDI” TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, etkinlikte yaptığı konuşmada, Konya’nın önemli bir yatırıma daha sahip olduğunu ifade ederek, “Otelimize harcanan emeğin karşılığını girdiğimiz an görmüş olduk. Konya’ya önemli bir yatırım yapılmış oldu. Konya olarak önemli organizasyonların hepsinde zaten böyle bir otele ihtiyacımız da vardı. Ayrıca sosyal mesafe kurallarına göre hazırlanmış bir toplantı gerçekleştirdik. Sektör olarak ise bizim çok çabuk normalleşmemiz gerekiyor. Biran önce normalleşelim ki işimiz ve faaliyetlerimiz devam etsin. Pandemi sürecinde en fazla sıkıntı yaşayan sektörlerden biriyiz. Ama maalesef her şey istediğimiz gibi olmuyor birden bire normalleşemiyoruz. Şuanda bizim görmüş olduğumuz da şu; önümüzdeki dönemde en fazla faaliyet kültür turlarında olacak gibi gözüküyor. İnşallah 2. Bir dalga ile karşılaşmayız eğer karşılaşacak olursak bu seneyi komple kapatmış oluruz. Umudumuz ikinci dalganın olmaması” diye konuştu.   “OTELİMİZİ KONYALILAR İÇİN İNŞA ETTİK” Grand Millennıum Otel Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Türkel ise oteli tüm Konyalılar için inşa ettiklerini dile getirerek, “Programımıza katılma nezaketi gösteren bütün seyahat acente yetkililerine teşekkür ediyorum. Biz otelimizi tüm Konyalılar için yaptık. Otelimizin yapımında emeği olan herkese de teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah hem Konya’mız hem de ülkemiz için hayırlara vesile olur” dedi.   Konuşmaların ardından TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, Grand Millennıum Otel Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Türkel’e hediye takdiminde bulundu.
Konya’ya yapılan önemli yatırımlardan olan Grand Millenıum Otel’de seyahat acente yetkilileri bir araya geldi.

TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, Grand Millennıum Otel’in Konya için önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

 

Karahan, “Otelimize harcanan emeğin karşılığını girdiğimiz an görmüş olduk. Konya’ya önemli bir yatırım yapılmış oldu. Konya olarak önemli organizasyonların hepsinde zaten böyle bir otele ihtiyacımız da vardı” dedi.

 

Grand Millennıum Otel, düzenlediği toplantı ile seyahat acente temsilcilerini bir araya getirdi.

Otel binasında düzenlenen toplantıya Grand Millennıum Otel Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Türkel, TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, TÜRSAB Konya Bölge Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda seyahat acentesi yetkilileri katıldı.

 

“KONYA’NIN BU ŞEKİLDE KAPSAMLI BİR OTELE İHTİYACI VARDI”

TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, etkinlikte yaptığı konuşmada, Konya’nın önemli bir yatırıma daha sahip olduğunu ifade ederek, “Otelimize harcanan emeğin karşılığını girdiğimiz an görmüş olduk. Konya’ya önemli bir yatırım yapılmış oldu. Konya olarak önemli organizasyonların hepsinde zaten böyle bir otele ihtiyacımız da vardı. Ayrıca sosyal mesafe kurallarına göre hazırlanmış bir toplantı gerçekleştirdik. Sektör olarak ise bizim çok çabuk normalleşmemiz gerekiyor. Biran önce normalleşelim ki işimiz ve faaliyetlerimiz devam etsin. Pandemi sürecinde en fazla sıkıntı yaşayan sektörlerden biriyiz. Ama maalesef her şey istediğimiz gibi olmuyor birden bire normalleşemiyoruz. Şuanda bizim görmüş olduğumuz da şu; önümüzdeki dönemde en fazla faaliyet kültür turlarında olacak gibi gözüküyor. İnşallah 2. Bir dalga ile karşılaşmayız eğer karşılaşacak olursak bu seneyi komple kapatmış oluruz. Umudumuz ikinci dalganın olmaması” diye konuştu.

 

“OTELİMİZİ KONYALILAR İÇİN İNŞA ETTİK”

Grand Millennıum Otel Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Türkel ise oteli tüm Konyalılar için inşa ettiklerini dile getirerek, “Programımıza katılma nezaketi gösteren bütün seyahat acente yetkililerine teşekkür ediyorum. Biz otelimizi tüm Konyalılar için yaptık. Otelimizin yapımında emeği olan herkese de teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah hem Konya’mız hem de ülkemiz için hayırlara vesile olur” dedi.

 

Konuşmaların ardından TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, Grand Millennıum Otel Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Türkel’e hediye takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (