( (

Gözyaşı Geceleri Konya’da

Kültür Sanat 23.12.2019 - 13:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gözyaşı Geceleri Konya’da

Gözyaşı Geceleri’nin Mimarı Haşim Akten, Gözyaşı Geceleri’nin yeni programı olan “DELİ - Delidir, Ne Yapsa Yeridir” adlı oyunda, İhtiyar’ı sahneleyerek kendisini oynuyor.
Konya’dan tüm dünyaya ve Türkiye’ye yayılan Gözyaşı Geceleri, “DELİ - Delidir, Ne Yapsa Yeridir” adlı yeni programıyla Konya’da. Yeni programla ilgili açıklama yapan Gözyaşı Geceleri’nin Mimarı Haşim Akten, Gözyaşı Kitapları arasında çıkan son yazdığı İhtiyar kitabını sahneye koyduğunu ve kendisini oynadığını ifade etti. Konya ile ilgili pek çok hatıranın yer aldığı Gözyaşı Geceleri’nin yeni programına ilham olan İhtiyar kitabında Haşim Akten, kendisiyle hesaplaşıyor. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Konferans Salonu’nda 25 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 14:00’da (bayanlara), saat 19:00’da herkese açık sahnelenecek olan Gözyaşı Geceleri’nin bilet satışı ise; Rampalı Çarşı karşısı Enes Kitabevi’nde satışa sunulduğu öğrenildi. 
Gözyaşı Geceleri’nin Mimarı Haşim Akten, Gözyaşı Geceleri’nin yeni programı olan “DELİ - Delidir, Ne Yapsa Yeridir” adlı oyunda, İhtiyar’ı sahneleyerek kendisini oynuyor.

Konya’dan tüm dünyaya ve Türkiye’ye yayılan Gözyaşı Geceleri, “DELİ - Delidir, Ne Yapsa Yeridir” adlı yeni programıyla Konya’da.

Yeni programla ilgili açıklama yapan Gözyaşı Geceleri’nin Mimarı Haşim Akten, Gözyaşı Kitapları arasında çıkan son yazdığı İhtiyar kitabını sahneye koyduğunu ve kendisini oynadığını ifade etti. Konya ile ilgili pek çok hatıranın yer aldığı Gözyaşı Geceleri’nin yeni programına ilham olan İhtiyar kitabında Haşim Akten, kendisiyle hesaplaşıyor.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Konferans Salonu’nda 25 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 14:00’da (bayanlara), saat 19:00’da herkese açık sahnelenecek olan Gözyaşı Geceleri’nin bilet satışı ise; Rampalı Çarşı karşısı Enes Kitabevi’nde satışa sunulduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (