( (

Gönül Gözü Derneği Yılın Öğretmenini Seçti

Eğitim 25.11.2021 - 15:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü Derneği Yılın Öğretmenini Seçti

Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç çerçevesinde yapmış olduğu çalışmalar ve engellilere yönelik yürütmüş olduğu örnek faaliyetlerle tanınan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği yılın öğretmenini seçti.
Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ve  kendisine eşlik eden dernek yöneticisi Sevil Pınarbaşı ,24 Kasım Öğretmenler Günü hasebi ile Selçuklu Anaokulu Öğretmeni  Fatma Çetin Kabadayı'nın öğretmenler gününü kutlayarak kendisine Engelli Dostu Eğitimci plaketini takdim etti. Selçuklu Anaokulu Müdürü Mehmet Erdal ve Müdür Yardımcısı Serpil Uğuz'un da hazır bulunduğu programda konuşan  Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin;Engellilerin topluma entegre olması ve dezavantajlı gruplara yönelik yapmış olduğu duyarlı çalışmalarından dolayı eğitimci  Fatma Çetin Kabadayı'ya bu ödülü uygun  görerek yılın öğretmeni seçtiklerini belirtti. Selçuklu Anaokulu Öğretmeni  Fatma Çetin Kabadayı ise her bireyin bir engelli adayı olduğunu vurgulayarak engellilerin topluma entegre olması ve normal bireyler gibi engelsiz bir hayat sürmesinin yolu sağlıklı bireylerin duyarlılığından geçer  diyerek bu anlamlı ödül için Gönül Gözü Derneğine teşekkür ederim dedi.  Programda son olarak söz alan Selçuklu Anaokulu Müdürü Mehmet Erdal ise Selçuklu Anaokulu olarak öğretmenimizin böylesine anlamlı bir ödül almasından dolayı gurur duyduk,Her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğu dünyamızda  engellilerin yaşama tutunması ve önündeki engellerin kalkması   sağlıklı bireylerin eğitiminden geçer ,engellilere yönelik duyarlı çalışmaları ve bu anlamlı ödülleri için Dernek Başkanı Devriş Ahmet Şahin nezdinde tüm Gönül Gözü Derneği ailesine teşekkür ediyorum dedi.
Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç çerçevesinde yapmış olduğu çalışmalar ve engellilere yönelik yürütmüş olduğu örnek faaliyetlerle tanınan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği yılın öğretmenini seçti.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ve  kendisine eşlik eden dernek yöneticisi Sevil Pınarbaşı ,24 Kasım Öğretmenler Günü hasebi ile Selçuklu Anaokulu Öğretmeni  Fatma Çetin Kabadayı'nın öğretmenler gününü kutlayarak kendisine Engelli Dostu Eğitimci plaketini takdim etti.

Selçuklu Anaokulu Müdürü Mehmet Erdal ve Müdür Yardımcısı Serpil Uğuz'un da hazır bulunduğu programda konuşan  Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin;Engellilerin topluma entegre olması ve dezavantajlı gruplara yönelik yapmış olduğu duyarlı çalışmalarından dolayı eğitimci  Fatma Çetin Kabadayı'ya bu ödülü uygun  görerek yılın öğretmeni seçtiklerini belirtti.

Selçuklu Anaokulu Öğretmeni  Fatma Çetin Kabadayı ise her bireyin bir engelli adayı olduğunu vurgulayarak engellilerin topluma entegre olması ve normal bireyler gibi engelsiz bir hayat sürmesinin yolu sağlıklı bireylerin duyarlılığından geçer  diyerek bu anlamlı ödül için Gönül Gözü Derneğine teşekkür ederim dedi.

 Programda son olarak söz alan Selçuklu Anaokulu Müdürü Mehmet Erdal ise Selçuklu Anaokulu olarak öğretmenimizin böylesine anlamlı bir ödül almasından dolayı gurur duyduk,Her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğu dünyamızda  engellilerin yaşama tutunması ve önündeki engellerin kalkması   sağlıklı bireylerin eğitiminden geçer ,engellilere yönelik duyarlı çalışmaları ve bu anlamlı ödülleri için Dernek Başkanı Devriş Ahmet Şahin nezdinde tüm Gönül Gözü Derneği ailesine teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (