( (

Gönül Gözü Derneği'nden Başkan Akbuğa'ya Ziyaret

Bölge 10.06.2020 - 13:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü Derneği'nden Başkan Akbuğa'ya Ziyaret

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin,dernek çalışmaları kapsamında Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretde konuşan Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin,Tuzlukçu'da yapmış olduğu örnek çalışmalarla ilçeyi engelsiz bir şehir haline getiren Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'ya teşekkür ederek dernek çalışmaları ve ileriye dönük projeler hakkında bilgi verdi. Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek gerek Tuzlukçu ve mahallelerinde gerekse  bölgede engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmaları beğenerek takip ettiklerini dile getirerek Tuzlukçu Belediyesi olarak her zaman Gönül Gözü Derneğinin yanındayız dedi. Ziyaret Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'nın Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin'e üzerinde Tuzlukçu slüeti bulunan çini tabak hediyesi ile sona erdi.
Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin,dernek çalışmaları kapsamında Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretde konuşan Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin,Tuzlukçu'da yapmış olduğu örnek çalışmalarla ilçeyi engelsiz bir şehir haline getiren Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'ya teşekkür ederek dernek çalışmaları ve ileriye dönük projeler hakkında bilgi verdi.

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek gerek Tuzlukçu ve mahallelerinde gerekse  bölgede engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmaları beğenerek takip ettiklerini dile getirerek Tuzlukçu Belediyesi olarak her zaman Gönül Gözü Derneğinin yanındayız dedi.

Ziyaret Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'nın Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin'e üzerinde Tuzlukçu slüeti bulunan çini tabak hediyesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (