( (

Gherdan Gold Otel Konya, Türkiye’nin Prestij Otelleri Arasında

Turizm 05.06.2021 - 11:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gherdan Gold Otel Konya, Türkiye’nin Prestij Otelleri Arasında

Konya’da Kızılkaya Holding bünyesinde 5 yıldır hizmet veren 4 yıldızlı Gherdan Gold Otel Konya, bu yıl 2. kez Türkiye’nin en prestijli otelleri arasında yerini aldı.
Müşteri memnuniyeti kategorisinde Türkiye’deki 112 bin otel arasında ilk yüze giren Gherdan Gold Otel Konya,  ikinci kez Türkiye’nin en prestijli otelleri arasında yer almaya hak kazanarak,  ödüle laik görüldü.   Türkiye genelinde 112 bin otel arasında ilk 100’e girerek büyük başarı sağlayan Gherdan Gold Otel’de ödül programı düzenlendi. Ödül töreninde konuşan Gherdan Gold Otel Konya Müdürü Mehmet Ali Tülen, “Bizler bu takdir ödüllerini aldığımız zaman bu mesleğe duyduğumuz heyecan bir kat daha artıyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu heyecanımızı Konyalı hemşerilerimizle paylaşmak istedik.  Bizler bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada işimizi en iyi şekilde yapmak için çalışmaya, Konya ve ülkemiz turizmine katkı vermeye devam edeceğiz. Takdir önce Allah’ın sonrada siz değerli misafirlerimizindir. Bu ödülü almamızda emeği geçenlere ve beraber çalıştığımız arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ” dedi.
Konya’da Kızılkaya Holding bünyesinde 5 yıldır hizmet veren 4 yıldızlı Gherdan Gold Otel Konya, bu yıl 2. kez Türkiye’nin en prestijli otelleri arasında yerini aldı.

Müşteri memnuniyeti kategorisinde Türkiye’deki 112 bin otel arasında ilk yüze giren Gherdan Gold Otel Konya,  ikinci kez Türkiye’nin en prestijli otelleri arasında yer almaya hak kazanarak,  ödüle laik görüldü.

 

Türkiye genelinde 112 bin otel arasında ilk 100’e girerek büyük başarı sağlayan Gherdan Gold Otel’de ödül programı düzenlendi. Ödül töreninde konuşan Gherdan Gold Otel Konya Müdürü Mehmet Ali Tülen, “Bizler bu takdir ödüllerini aldığımız zaman bu mesleğe duyduğumuz heyecan bir kat daha artıyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu heyecanımızı Konyalı hemşerilerimizle paylaşmak istedik.  Bizler bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada işimizi en iyi şekilde yapmak için çalışmaya, Konya ve ülkemiz turizmine katkı vermeye devam edeceğiz. Takdir önce Allah’ın sonrada siz değerli misafirlerimizindir. Bu ödülü almamızda emeği geçenlere ve beraber çalıştığımız arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (