( (

Gelin Bu Ramazan’da Mahalle Bakkalında Alış Veriş Yapalım

Gündem 11.04.2021 - 14:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelin Bu Ramazan’da Mahalle Bakkalında Alış Veriş Yapalım

Konya Bakkallar Odası Başkanı Feridun Göner’in Yaptığı açıklama Şöyle,Mahalle bakkallarımızı tercih edelim.
Göner,Mahalle Bakkalı yaşatalım ki mahallemizin ışığı sönmesin, Bakkallar gerçekten sokağın neşesidir, bir dost kadar samimidir, her zaman için yakınınızdadır, bu bağlamda Konyalı hemşerilerimiz bu çağrımıza kulak versinler alışverişlerde bu salgın sürecinde yerel esnafa destek versinler Konya’nın parası Konya ekonomisi içinde dönsün zengin vatandaşlarımızda zekat ve hayır yapacaklarında da Bakkallarla iletişime geçsinler,Ecdattan günümüze ZİMEM geleneğini (muhtaç ailelerin veresiye defterlerini ödesinler) bu yardımlaşma kültürünü yaşatsınlar, mahallenin ihtiyaç sahibi fakir fukarayı Bakkal amcalardan daha iyi kimse bilmez,eğer gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istiyorsak doğru adres mahallenin bakkalıdır, küçük Esnafada destek vermiş oluruz ‘bir iyilik iki mutluluk’ Düşüncesiyle bozuk paramız olmadığında, eksik kaldığında,toplam tutardan aşağıya doğru hesabı yuvarladığında,canın sağ olsun Ahmet abim,bereket versin Fatma teyzem, diyebilen bir esnaf topluluğuna sahip çıkalım. İfadelerini Kullandı.
Konya Bakkallar Odası Başkanı Feridun Göner’in Yaptığı açıklama Şöyle,Mahalle bakkallarımızı tercih edelim.

Göner,Mahalle Bakkalı yaşatalım ki mahallemizin ışığı sönmesin, Bakkallar gerçekten sokağın neşesidir, bir dost kadar samimidir, her zaman için yakınınızdadır, bu bağlamda Konyalı hemşerilerimiz bu çağrımıza kulak versinler alışverişlerde bu salgın sürecinde yerel esnafa destek versinler Konya’nın parası Konya ekonomisi içinde dönsün zengin vatandaşlarımızda zekat ve hayır yapacaklarında da Bakkallarla iletişime geçsinler,Ecdattan günümüze ZİMEM geleneğini (muhtaç ailelerin veresiye defterlerini ödesinler) bu yardımlaşma kültürünü yaşatsınlar, mahallenin ihtiyaç sahibi fakir fukarayı Bakkal amcalardan daha iyi kimse bilmez,eğer gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istiyorsak doğru adres mahallenin bakkalıdır, küçük Esnafada destek vermiş oluruz

‘bir iyilik iki mutluluk’

Düşüncesiyle bozuk paramız olmadığında, eksik kaldığında,toplam tutardan aşağıya doğru hesabı yuvarladığında,canın sağ olsun Ahmet abim,bereket versin Fatma teyzem, diyebilen bir esnaf topluluğuna sahip çıkalım. İfadelerini Kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (