( (

Gelecek Partisinden 15 Temmuz Gazilerine Destek

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 17.06.2020 - 10:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisinden 15 Temmuz Gazilerine Destek

Haklarını alamadıkları gerekçesiyle AK Parti Genel Merkezi önüne giden ancak polis şiddetine uğrayan 15 Temmuz Gazilerine Gelecek Partisinden destek gecikmedi.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, yardımcısı Hakverdi Altuğ ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi önünde eylem yapan 15 Temmuz Gazilerini ziyaret etti. Terörle Mücadele Kanunu kapsamındaki haklarını alamadıkları gerekçesiyle geçen hafta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde eyleme başlayan 15 Temmuz Gazileri, dün gecede eylemini AK Parti Genel Merkezi önüne taşımış, '15 Temmuz gazileri adına toplanan paraların nerede olduğunu soran' 15 Temmuz gazilerine polis müdahale etmişti. Müdahale esnasında 2 gazinin yaralandığı, çok sayıda gazinin gözaltına alındığı öğrenildi. 
Haklarını alamadıkları gerekçesiyle AK Parti Genel Merkezi önüne giden ancak polis şiddetine uğrayan 15 Temmuz Gazilerine Gelecek Partisinden destek gecikmedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, yardımcısı Hakverdi Altuğ ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi önünde eylem yapan 15 Temmuz Gazilerini ziyaret etti.


Terörle Mücadele Kanunu kapsamındaki haklarını alamadıkları gerekçesiyle geçen hafta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde eyleme başlayan 15 Temmuz Gazileri, dün gecede eylemini AK Parti Genel Merkezi önüne taşımış, '15 Temmuz gazileri adına toplanan paraların nerede olduğunu soran' 15 Temmuz gazilerine polis müdahale etmişti. Müdahale esnasında 2 gazinin yaralandığı, çok sayıda gazinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (