( (

Gelecek Partisi Ziyaretlere Devam Ediyor

Bölge 09.10.2020 - 16:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Ziyaretlere Devam Ediyor

Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı Esnaf temsilcilerinin ziyaretleri kapsamında Konya Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu’nu ziyaret etti.
İl Başkan Yardımcısı Resul Sağlam, Yönetim kurulu üyeleri Derya Naz Uluırgı, Mehmet Solak Hüseyin Çetintaş ve Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker’in katılımları ile gerçekleştirilen ziyarette esnafın yaşadığı sıkıntılar ele alındı.   Pandemiden dolayı yaşanacak sıkıntılara daha önceden hazırlıklı olduklarını belirten Konya Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, kendilerine bağlı iki yüz elli işyeri olduğunu ve bevletten herhangi bir desteği kendi istekleri dâhilinde almadıklarını, belediyenin iki ay su faturalarını ertelemesine rağmen faturalarını da ödediklerini ve faize bulaşmadıklarını söyledi.   Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Resul Sağlam’da Başkan Kağnıcıoğlu’na Parti proglamlarından ve Konya İl Başkanlığı olarak yürüttükleri faaliyetlerden bahsederken, asla yıkıcı bir muhalefet yapmadıklarını Konya ve ülke için yapıcı bir muhalefet sürdürdüklerini söylerken, doğru yapılanın yanında durup yapılan yanlışın da karşısında durmaya devam edeceklerini, Konya esnafı ve Konyalı hemşehrilerine hizmet için her daim birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.   Ziyaretin sonunda günün anısına Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu’na hediye takdim edildi.
Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı Esnaf temsilcilerinin ziyaretleri kapsamında Konya Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu’nu ziyaret etti.

İl Başkan Yardımcısı Resul Sağlam, Yönetim kurulu üyeleri Derya Naz Uluırgı, Mehmet Solak Hüseyin Çetintaş ve Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker’in katılımları ile gerçekleştirilen ziyarette esnafın yaşadığı sıkıntılar ele alındı.

 

Pandemiden dolayı yaşanacak sıkıntılara daha önceden hazırlıklı olduklarını belirten Konya Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, kendilerine bağlı iki yüz elli işyeri olduğunu ve bevletten herhangi bir desteği kendi istekleri dâhilinde almadıklarını, belediyenin iki ay su faturalarını ertelemesine rağmen faturalarını da ödediklerini ve faize bulaşmadıklarını söyledi.

 

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Resul Sağlam’da Başkan Kağnıcıoğlu’na Parti proglamlarından ve Konya İl Başkanlığı olarak yürüttükleri faaliyetlerden bahsederken, asla yıkıcı bir muhalefet yapmadıklarını Konya ve ülke için yapıcı bir muhalefet sürdürdüklerini söylerken, doğru yapılanın yanında durup yapılan yanlışın da karşısında durmaya devam edeceklerini, Konya esnafı ve Konyalı hemşehrilerine hizmet için her daim birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Ziyaretin sonunda günün anısına Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu’na hediye takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (