( (

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Başaran: Şeker Mahallesi Hizmet Bekliyor

Bölge 10.11.2020 - 14:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Başaran: Şeker Mahallesi Hizmet Bekliyor

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran, Selçuklu Belediye’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek bu konuda görülen eksiklik ve yaşanan aksaklıkları sık sık dile getireceklerini belirtti.
ŞEKER MAHALLESİNDE MANZARA VAHİM  Her hafta Selçuklu ilçesinde bir mahallede esnaf ve mahalle sakinleri ile biraraya gelerek sorunları dinlediklerini ifade eden Başaran, bu hafta Şeker Mahallesi’nde içler acısı görüntülerle karşılaştıklarını söyledi. Çöplerin toplanmadığı ve bu çöp yığınlarının çevresinde çocukların oynadığını, çöplerin çevreye de aşırı derecede koku saldığını gözlediklerini belirten Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran, Selçuklu Belediyesi’nin bu tür rutin işlerinde aksama yaşanmasının özellikle de pandemi sürecinde yeni bir salgına sebebiyet verme ihtimali olduğu için affedilir olmadığını belirtti. ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYORUZ Selçuklu Belediyesi’nin bu bölgede yaşayan tüm hemşehrilerine eşit hizmet vermesi gerektiğini savunan Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran sözlerini şöyle tamamladı: “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, İl Başkanlığımızın açılışı için Konya’ya geldiğinde çöp toplama araçları ile açılışımızı sabote etmeye çalışan ve bu konu ile ilgili nezaketsiz bir twit atan Selçuklu Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. İl binamızın açılışını sabote etmeye çalışan araçlarını Şeker Mahallesi’ne de göndersinler. Amacımız nitelikli bir muhalefet yapmaktır. Bu konuda halkımızın görüş, öneri ve taleplerini iletmeye devam edeceğiz.”
Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran, Selçuklu Belediye’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek bu konuda görülen eksiklik ve yaşanan aksaklıkları sık sık dile getireceklerini belirtti.

ŞEKER MAHALLESİNDE MANZARA VAHİM

 Her hafta Selçuklu ilçesinde bir mahallede esnaf ve mahalle sakinleri ile biraraya gelerek sorunları dinlediklerini ifade eden Başaran, bu hafta Şeker Mahallesi’nde içler acısı görüntülerle karşılaştıklarını söyledi. Çöplerin toplanmadığı ve bu çöp yığınlarının çevresinde çocukların oynadığını, çöplerin çevreye de aşırı derecede koku saldığını gözlediklerini belirten Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran, Selçuklu Belediyesi’nin bu tür rutin işlerinde aksama yaşanmasının özellikle de pandemi sürecinde yeni bir salgına sebebiyet verme ihtimali olduğu için affedilir olmadığını belirtti.

ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYORUZ

Selçuklu Belediyesi’nin bu bölgede yaşayan tüm hemşehrilerine eşit hizmet vermesi gerektiğini savunan Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran sözlerini şöyle tamamladı: “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, İl Başkanlığımızın açılışı için Konya’ya geldiğinde çöp toplama araçları ile açılışımızı sabote etmeye çalışan ve bu konu ile ilgili nezaketsiz bir twit atan Selçuklu Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. İl binamızın açılışını sabote etmeye çalışan araçlarını Şeker Mahallesi’ne de göndersinler. Amacımız nitelikli bir muhalefet yapmaktır. Bu konuda halkımızın görüş, öneri ve taleplerini iletmeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (