( (

Gelecek Partisi’nden “Gelecek Gönüllüleri” Projesi

Gündem 23.06.2020 - 14:24, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi’nden “Gelecek Gönüllüleri” Projesi

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, başlattıkları “Gelecek Gönüllüleri” projesi hakkında bilgi verdi
Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından yürütülen projede, Partide görev alan İl ve İlçe yöneticilerinin yanı sıra Parti üyeleri ile birlikte, siyasi görüş gözetmeksizin ihtiyaç sahibi aileler belirlenerek en az bir “Kardeş Aile” edinilmesi sağlanıyor ve bu ailenin maddi manevi bütün ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor,  karşılıklı ziyaretlerde bulunarak yardımlaşma kültürünün unutulmaması sağlanıyor.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Hasan Ekici, “Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun başlattığı “Gelecek Gönüllüleri” isimli projenin Konya ayağını başlattıklarını söyledi.     “Biz, bu ülkede kardeşlik ve birlik istiyoruz. Sosyal yardımların siyasi malzeme olarak kullanılmasına karşıyız. STK’ların ve yerel yöneticilerin aktif bir şekilde sürece dâhil olmasını arzu ediyoruz” diyen Ekici projeyle ilgili, “Genel Başkanımızdan başlamak üzere, yönetim kademelerinde bulunan her bir kardeşimizin, kardeş ailesi var. Kardeş ailelere bu süreçte yardım edilecek. İnsan, insanın elinden tutsun istiyoruz. Ve bu halkayı hep birlikte yürütelim.” Diye konuştu.   Durumu elveren herkesin, kendi mahallesinde ihtiyaç sahibi olan bir aileyi, kardeş aile olarak görüp, destek vermesini isteyen Ekici, “Bizim kültürümüz ve medeniyetimizde var olan dayanışma kültürümüzü, yeniden milletimize bu süreçte hatırlatırsak, krizi çok daha rahat atlatacağımıza inanıyoruz” dedi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, başlattıkları “Gelecek Gönüllüleri” projesi hakkında bilgi verdi

Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından yürütülen projede, Partide görev alan İl ve İlçe yöneticilerinin yanı sıra Parti üyeleri ile birlikte, siyasi görüş gözetmeksizin ihtiyaç sahibi aileler belirlenerek en az bir “Kardeş Aile” edinilmesi sağlanıyor ve bu ailenin maddi manevi bütün ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor,  karşılıklı ziyaretlerde bulunarak yardımlaşma kültürünün unutulmaması sağlanıyor.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Hasan Ekici, “Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun başlattığı “Gelecek Gönüllüleri” isimli projenin Konya ayağını başlattıklarını söyledi.

 

  “Biz, bu ülkede kardeşlik ve birlik istiyoruz. Sosyal yardımların siyasi malzeme olarak kullanılmasına karşıyız. STK’ların ve yerel yöneticilerin aktif bir şekilde sürece dâhil olmasını arzu ediyoruz” diyen Ekici projeyle ilgili, “Genel Başkanımızdan başlamak üzere, yönetim kademelerinde bulunan her bir kardeşimizin, kardeş ailesi var. Kardeş ailelere bu süreçte yardım edilecek. İnsan, insanın elinden tutsun istiyoruz. Ve bu halkayı hep birlikte yürütelim.” Diye konuştu.

 

Durumu elveren herkesin, kendi mahallesinde ihtiyaç sahibi olan bir aileyi, kardeş aile olarak görüp, destek vermesini isteyen Ekici, “Bizim kültürümüz ve medeniyetimizde var olan dayanışma kültürümüzü, yeniden milletimize bu süreçte hatırlatırsak, krizi çok daha rahat atlatacağımıza inanıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (