( (

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’den Yeni Yıl Mesajı

Gündem 30.12.2020 - 14:37, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’den Yeni Yıl Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında 2021 yılının Konya’ya ve Konyalılara birlik, beraberlik, sağlık, huzur ve bereket getirmesini diledi.
İl Başkanı Hasan Ekici mesajında şu ifadeleri kullandı. “2020 yılı sorunların ağırlaştığı, umutların  ertelendiği, ekonomik ve siyasal alanda ağır bedellerin ödendiği Covid 19 ile mücadelede Esnafımıza ve Halkımıza yeterince desteğin verilmediği bir yıl olarak hafızalarda yerini aldı. Ancak Gelecek Partisi olarak elimizdeki kıt imkanlarla bir taraftan teşkilatlanma çalışmalarımız devam ederken bir taraftan da adeta bit STK gibi halkımızın yanında olmaya ve elimizden gelen tüm desteği siyasi görüş gözetmeksizin yapmaya devam ettik.   “HUZURLU GÜNLER GELECEK”   2021 yılının geleceğe güvenle bakabilen mutlu, huzurlu, yönetimde ve ekonomide istikrarı yakalayabilmiş Türkiye’ye ulaşmanın yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını umut ediyoruz. Daha güzel yarınlara ulaşmak için; millet olarak el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz değerlere sarılmamız ve kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Huzurlu günlerin geleceği, karanlıktan aydınlığa kavgasız, savaşsız, barış ve sağlık içinde iyiliksever bir toplum düzeyine giden yol olması hepimizin temennisidir. Bu vesile ile Yeni yılın Konya’mıza, ülkemize ve tüm Türk ve Müslüman coğrafyasına kutuplaşmalardan uzak, huzur, başarı, sağlık, mutluluk, güzellik ve yenilikler getirmesini diler saygı ve sevgiler sunuyorum.”
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında 2021 yılının Konya’ya ve Konyalılara birlik, beraberlik, sağlık, huzur ve bereket getirmesini diledi.

İl Başkanı Hasan Ekici mesajında şu ifadeleri kullandı.

“2020 yılı sorunların ağırlaştığı, umutların  ertelendiği, ekonomik ve siyasal alanda ağır bedellerin ödendiği Covid 19 ile mücadelede Esnafımıza ve Halkımıza yeterince desteğin verilmediği bir yıl olarak hafızalarda yerini aldı. Ancak Gelecek Partisi olarak elimizdeki kıt imkanlarla bir taraftan teşkilatlanma çalışmalarımız devam ederken bir taraftan da adeta bit STK gibi halkımızın yanında olmaya ve elimizden gelen tüm desteği siyasi görüş gözetmeksizin yapmaya devam ettik.

 

“HUZURLU GÜNLER GELECEK”

 

2021 yılının geleceğe güvenle bakabilen mutlu, huzurlu, yönetimde ve ekonomide istikrarı yakalayabilmiş Türkiye’ye ulaşmanın yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını umut ediyoruz. Daha güzel yarınlara ulaşmak için; millet olarak el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz değerlere sarılmamız ve kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Huzurlu günlerin geleceği, karanlıktan aydınlığa kavgasız, savaşsız, barış ve sağlık içinde iyiliksever bir toplum düzeyine giden yol olması hepimizin temennisidir. Bu vesile ile Yeni yılın Konya’mıza, ülkemize ve tüm Türk ve Müslüman coğrafyasına kutuplaşmalardan uzak, huzur, başarı, sağlık, mutluluk, güzellik ve yenilikler getirmesini diler saygı ve sevgiler sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (