( (

Gelecek Partisi Konya’da Görev Dağılımı Gerçekleşti

Siyaset 27.02.2020 - 14:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Konya’da Görev Dağılımı Gerçekleşti

Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı. İl Başkanı Hasan Ekici’nin başkanlık ettiği toplantıda başkan yardımcıları, Politika İzleme Komisyonları ve İlçe Koordinatörleri belirlendi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, oluşturdukları İl Yönetim Kurulu’nun Konya siyasetine yeni bir soluk kazandıracağını belirterek özellikle Politika İzleme Komisyonları’nın Konya’nın sorunları için önemli çözümler sunacağını belirtti.   Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı’nda görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:   Hasan Ekici: İl Başkanı Ahmet Arslan: Siyasi İşler Başkanı ve Parti Sözcüsü Halil İbrahim İçer: Teşkilat Başkanı Mustafa Arabacı: Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı İbrahim Uğursoy: Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Fevzi Sevimli: Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Osman Vasfi Dikilitaş: İletişim Başkanı Mustafa Gürhan Demir: Dış İlişkiler Başkanı Hacer Filikci Akın: Sosyal Politikalar Başkanı Mehmet Evren: Araştırma Geliştirme ve Bilişim Başkanı Mehmet Özdemir: İnsan Hakları Başkanı Etem Saraç: Parti İçi Eğitim Başkanı Burcu Yalnız: Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Zehra Söylemez: Kadın Politikaları Başkanı Eren İnce: Gençlik Politikaları Başkanı Alper Yıldırım: İdari ve Mali İşler Başkanı İbrahim Afşin Kara: Genel Sekreter  
Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı. İl Başkanı Hasan Ekici’nin başkanlık ettiği toplantıda başkan yardımcıları, Politika İzleme Komisyonları ve İlçe Koordinatörleri belirlendi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, oluşturdukları İl Yönetim Kurulu’nun Konya siyasetine yeni bir soluk kazandıracağını belirterek özellikle Politika İzleme Komisyonları’nın Konya’nın sorunları için önemli çözümler sunacağını belirtti.

 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı’nda görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:

 

Hasan Ekici: İl Başkanı

Ahmet Arslan: Siyasi İşler Başkanı ve Parti Sözcüsü

Halil İbrahim İçer: Teşkilat Başkanı

Mustafa Arabacı: Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı

İbrahim Uğursoy: Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı

Fevzi Sevimli: Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı

Osman Vasfi Dikilitaş: İletişim Başkanı

Mustafa Gürhan Demir: Dış İlişkiler Başkanı

Hacer Filikci Akın: Sosyal Politikalar Başkanı

Mehmet Evren: Araştırma Geliştirme ve Bilişim Başkanı

Mehmet Özdemir: İnsan Hakları Başkanı

Etem Saraç: Parti İçi Eğitim Başkanı

Burcu Yalnız: Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı

Zehra Söylemez: Kadın Politikaları Başkanı

Eren İnce: Gençlik Politikaları Başkanı

Alper Yıldırım: İdari ve Mali İşler Başkanı

İbrahim Afşin Kara: Genel Sekreter

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (