( (

Gelecek Partisi İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bölge 07.10.2020 - 11:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Gelecek Partisi İl Başkan yardımcısı Mehmet Özdemir ve Yönetim kurulu üyesi Serkan Gökçe, ilçe ziyaretleri kapsamında Çumra ilçe başkanı Osman Yayıcı nezaretinde Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece ve Belediye Başkanı Recep Candan’ı makamında ziyaret etti.
İlçe ziyaretleri kapsamında Çumra Kaymakamı ile görüşen Gelecek Partili heyet, Kaymakam Hüseyin Ece’den ilçe hakkında bilgi alırken, kendisine Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da selamını ileterek Çumra için birlikte çalışmaya hazır olduklarını dile getirdiler. İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece’nin ardından Çumra Belediye başkanı Recep Candan’ı da makamında ziyaret eden İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özdemir, Yönetim kurulu üyesi Serkan Gökçe ve İlçe Başkanı Osman Yayıcı’ya İlçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyarette öncelikle Covid 19 nedeni ile hayatını kaybeden Belediye Başkanı Halit Oflaz için başsağlığı dilenirken, kendisi için de Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olması temennilerinde bulunuldu. İlçede yaşanan sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken İl Başkan yardımcısı Mehmet Özdemir; Siyasi görüşleri farklı olsa da söz konusu Çumra ve Çumralılar olunca ellerinden gelen her türlü desteği vermeye ve Çumra’nın sorunlarını birlikte çözmeye hazır olduklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Recep Candan’ın ardından Çumra Esnaf odası Başkanı Mustafa altun ve Şoförler odası Başkanı Himmet Önay’ı da ziyaret eden heyet esnaf ziyaretlerinin ardından Çumra’dan ayrıldı.
Gelecek Partisi İl Başkan yardımcısı Mehmet Özdemir ve Yönetim kurulu üyesi Serkan Gökçe, ilçe ziyaretleri kapsamında Çumra ilçe başkanı Osman Yayıcı nezaretinde Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece ve Belediye Başkanı Recep Candan’ı makamında ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında Çumra Kaymakamı ile görüşen Gelecek Partili heyet, Kaymakam Hüseyin Ece’den ilçe hakkında bilgi alırken, kendisine Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da selamını ileterek Çumra için birlikte çalışmaya hazır olduklarını dile getirdiler.

İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece’nin ardından Çumra Belediye başkanı Recep Candan’ı da makamında ziyaret eden İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özdemir, Yönetim kurulu üyesi Serkan Gökçe ve İlçe Başkanı Osman Yayıcı’ya İlçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyarette öncelikle Covid 19 nedeni ile hayatını kaybeden Belediye Başkanı Halit Oflaz için başsağlığı dilenirken, kendisi için de Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olması temennilerinde bulunuldu. İlçede yaşanan sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken İl Başkan yardımcısı Mehmet Özdemir; Siyasi görüşleri farklı olsa da söz konusu Çumra ve Çumralılar olunca ellerinden gelen her türlü desteği vermeye ve Çumra’nın sorunlarını birlikte çözmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Recep Candan’ın ardından Çumra Esnaf odası Başkanı Mustafa altun ve Şoförler odası Başkanı Himmet Önay’ı da ziyaret eden heyet esnaf ziyaretlerinin ardından Çumra’dan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (