( (

Gelecek Partisi, Açık Havada Kongre Talebinde Bulunacak

Siyaset 03.04.2020 - 15:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi, Açık Havada Kongre Talebinde Bulunacak

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, 50 kişiyle 100 kişiyle valiliklerden izin alarak açık havada kongrelerini yapmak istediklerini söyledi.
12 Aralık 2019’dan bugüne 3 ay içerisinde, 46 il başkanı atandığını belirten Özdağ, şöyle kaydetti: “Salı günü 4 il başkanı daha atayarak 50’ye tamamlayacağız.  150’ye yakın ilçe başkanı atandı.   Online sistemle teknolojinin imkanlarını kullanıyoruz. Sayın Genel Başkan, Parti Başkanlık Kurulu’nu, Politika İzleme Kurulu ve il başkanlarıyla sürekli telefon ve telekonferans üzerinden toplantılar yapıyor.   “AÇIK HAVADA KONGRELER YAPMAK İSTİYORUZ”   Bu süreç Nisan’ın sonuna kadar devam ederse biz 50 kişiyle 100 kişiyle valiliklerden izin alarak açık havada kongreler yapmak istiyoruz. Sosyal izolasyon mesafesine de dikkat ederek eldivenlerle, maske takarak bunu yapmak istiyoruz. Koronavirüs mücadelesinin neticesine göre tarihler belirlenir ve açık havada kongre yapmak için izin isteriz, temennimiz bu salgın hastalıkla tüm dünya da mücadelede başarılı olunmasıdır.   “TÜRKİYE’Yİ EKONOMİK SİYASİ SIKINTILAR BEKLİYOR”   Mevcut üye ve delegelerimizle açık havada yapacağız bu kongreleri. Sayın Genel Başkan da buralara telekonferansla katılacak veya bizler de telekonferanslarla katılacağız. Süreci hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Çünkü biliyoruz ki Türkiye’yi ekonomik sıkıntılar bekliyor, biliyoruz ki Türkiye’yi siyasi sıkıntılar bekliyor, biliyoruz ki Türkiye’yi sosyal sıkıntılar bekliyor.”   “HAZIRLIĞIMIZI YAPIYORUZ”   Büyük Kongreyi ne zaman yapacaklarına ilişkin de Özdağ, “Biz en geç Temmuz ayı içinde yapmak istiyorduk bunun tarihini içerisinde bulunduğumuz olağanüstü şartlar hafifledikçe hatta ortadan kalktıkça belirleyeceğiz. Sosyal olaylar, toplumsal olaylar, ekonomik olaylar, siyasi olaylar bizi oraya götürebilir. Ama Mart’a göre hazırlıyoruz kendimizi. Mart’ın ilk haftasına göre hazırlıyoruz. Seçimden 6 ay önce teşkilatlanmayı tamamlamamız lazım. Biz burada siyasi olarak elimizin boş olmasını istemiyoruz. Mart ayında seçimlere hazırlanacak şekilde hazırlığımızı yapıyoruz. Çaresizlerin çaresi olmak istiyoruz ve Türkiye’de alternatif olmak istiyoruz. En önemli konu bu salgın hastalık ile mücadeledir, insanımızın sağlığı ve hayatını idame ettirmesi birinci önceliğimizdir. Bu mücadele yapılırken de hayatın devam ettiğinin bilinci içerisindeyiz” dedi.    
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, 50 kişiyle 100 kişiyle valiliklerden izin alarak açık havada kongrelerini yapmak istediklerini söyledi.

12 Aralık 2019’dan bugüne 3 ay içerisinde, 46 il başkanı atandığını belirten Özdağ, şöyle kaydetti: “Salı günü 4 il başkanı daha atayarak 50’ye tamamlayacağız.  150’ye yakın ilçe başkanı atandı.

 

Online sistemle teknolojinin imkanlarını kullanıyoruz. Sayın Genel Başkan, Parti Başkanlık Kurulu’nu, Politika İzleme Kurulu ve il başkanlarıyla sürekli telefon ve telekonferans üzerinden toplantılar yapıyor.

 

“AÇIK HAVADA KONGRELER YAPMAK İSTİYORUZ”

 

Bu süreç Nisan’ın sonuna kadar devam ederse biz 50 kişiyle 100 kişiyle valiliklerden izin alarak açık havada kongreler yapmak istiyoruz. Sosyal izolasyon mesafesine de dikkat ederek eldivenlerle, maske takarak bunu yapmak istiyoruz. Koronavirüs mücadelesinin neticesine göre tarihler belirlenir ve açık havada kongre yapmak için izin isteriz, temennimiz bu salgın hastalıkla tüm dünya da mücadelede başarılı olunmasıdır.

 

“TÜRKİYE’Yİ EKONOMİK SİYASİ SIKINTILAR BEKLİYOR”

 

Mevcut üye ve delegelerimizle açık havada yapacağız bu kongreleri. Sayın Genel Başkan da buralara telekonferansla katılacak veya bizler de telekonferanslarla katılacağız. Süreci hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Çünkü biliyoruz ki Türkiye’yi ekonomik sıkıntılar bekliyor, biliyoruz ki Türkiye’yi siyasi sıkıntılar bekliyor, biliyoruz ki Türkiye’yi sosyal sıkıntılar bekliyor.”

 

“HAZIRLIĞIMIZI YAPIYORUZ”

 

Büyük Kongreyi ne zaman yapacaklarına ilişkin de Özdağ, “Biz en geç Temmuz ayı içinde yapmak istiyorduk bunun tarihini içerisinde bulunduğumuz olağanüstü şartlar hafifledikçe hatta ortadan kalktıkça belirleyeceğiz. Sosyal olaylar, toplumsal olaylar, ekonomik olaylar, siyasi olaylar bizi oraya götürebilir. Ama Mart’a göre hazırlıyoruz kendimizi. Mart’ın ilk haftasına göre hazırlıyoruz. Seçimden 6 ay önce teşkilatlanmayı tamamlamamız lazım. Biz burada siyasi olarak elimizin boş olmasını istemiyoruz. Mart ayında seçimlere hazırlanacak şekilde hazırlığımızı yapıyoruz. Çaresizlerin çaresi olmak istiyoruz ve Türkiye’de alternatif olmak istiyoruz. En önemli konu bu salgın hastalık ile mücadeledir, insanımızın sağlığı ve hayatını idame ettirmesi birinci önceliğimizdir. Bu mücadele yapılırken de hayatın devam ettiğinin bilinci içerisindeyiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (