( (

Gelecek Partili Temurci: Biz Pelikan Demeye ve Deşifre Etmeye Devam Edeceğiz!

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 10.07.2020 - 21:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partili Temurci: Biz Pelikan Demeye ve Deşifre Etmeye Devam Edeceğiz!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Dr. Selim Temurci, Pelikan örgütü hakkında yaptığı açıklamalar dolayısıyla Vatan Emniyet’e ifade vermeye çağırıldı.
İfadenin ardından basın açıklaması yapan Temurci,  "Neyle suçlanıyoruz size okuyayım, okumadan önce şunu söylemem lazım bu arkamda gördüğünüz insanlarla yüzbinlerce canla 15 Temmuz'da biz İstanbul Emniyetimizi devlet kurumlarımızı savunmak için canlarımızı ortaya koyduk. Elbette ki içimizi acıtıyor, 15 Temmuz arifesinde terör örgütü üyeliği ile suçlanmak hatta ve hatta FETÖ'nün diliyle bizi terörist ilan etmek... Hakikaten Türkiye bir akıl tutulması yaşıyor. Bizi Süheyl Ögüt ile Boğaziçi Küresel İlişkiler Derneği suçluyor. Diyor ki "bize iftira atıyorsunuz suç işlemek amacıyla örgüt kurmuşsunuz, terörle mücadele kanunu terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt propagandası yapıyorsunuz. " dedi.  Temurci konuşmasının devamında şunları kaydetti: -Bu ülkede ve dünyada bir Pelikan gerçeği var, bir Pelikan çetesi var. Bize bu suçlamayı yapanlar Wikipedia’ya, Wikileaks belgelerine baksınlar. – Suçlamada, “Pelikan diye birşey yok, bunu sen uyduruyorsun” diyorlar. Hatta o kadar ileri gidiyorlar ki, Pelikan’a Pelikan diyerek suç örgütü kurduğumu söylüyorlar. -Bu suçlamalar, yapanların hayatlarında kara bir leke olarak kalacak. Fakat biz asla korkmadan, asla yılmadan bu mücadelemizi mutlaka sürdüreceğiz. -FETÖ taktiklerini kullanarak bu ülkede yeni bir paralel yapılanma ortaya çıkmıştır, gözünüzü açın. Bu Pelikan çetesiyle mücadele etmeliyiz. -İstanbul seçimlerinin iptal ettirilmesi sürecinde de milletin ver herkesin konuştuğu bir örgüttü Pelikan. Adalet Bakanı’nın görevden alınması konuşulduğunda yine Pelikan’ı konuştu Türkiye. Burada yargı sistemimize ve Adalet Bakanımıza seslenmek istiyorum, dik durun yanınızda olacağız. -Bu yapı FETÖ taktiklerini kullanarak aşağılık iftiralarla büyük bir oyun oynuyor. Şu anda ülkenin siyasetinde, medyasında, iş dünyasında, bürokrasisinde çok güçlü bir hale geldi. Bu güç olmazsa bize herhangi biri böyle bir suçlamada bulunamaz. -Buradan soruyorum, Pelikan terör örgütünü kim kurdu? İsmini kim verdi? Kim finanse ediyor? Ben yargıyı göreve çağırıyorum. Mutlaka bu örgüt araştırılmalı ve Türkiye adeta bu pisliklerden temizlenmeli. -Ülkeyi yönetenleri daha sonra “Aldandık” dememeleri için uyarıyorum. Bu paralel çeteyi, bu Pelikan örgütünü inşaallah yargı sistemimiz deşifre edecek ve gerçek bir hukuk devletinde bunların hepsi ortaya çıkacak. -Kesin olan birşey var, bu ülkede Pelikan var, biz Pelikan demeye, deşifre etmeye devam edeceğiz, terör örgütü haline dönüşen bu yapıyı bu yapıyı milletimize anlatmaya devam edeceğiz.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Dr. Selim Temurci, Pelikan örgütü hakkında yaptığı açıklamalar dolayısıyla Vatan Emniyet’e ifade vermeye çağırıldı.

İfadenin ardından basın açıklaması yapan Temurci, 

"Neyle suçlanıyoruz size okuyayım, okumadan önce şunu söylemem lazım bu arkamda gördüğünüz insanlarla yüzbinlerce canla 15 Temmuz'da biz İstanbul Emniyetimizi devlet kurumlarımızı savunmak için canlarımızı ortaya koyduk. Elbette ki içimizi acıtıyor, 15 Temmuz arifesinde terör örgütü üyeliği ile suçlanmak hatta ve hatta FETÖ'nün diliyle bizi terörist ilan etmek... Hakikaten Türkiye bir akıl tutulması yaşıyor. Bizi Süheyl Ögüt ile Boğaziçi Küresel İlişkiler Derneği suçluyor. Diyor ki "bize iftira atıyorsunuz suç işlemek amacıyla örgüt kurmuşsunuz, terörle mücadele kanunu terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt propagandası yapıyorsunuz. " dedi. 

Temurci konuşmasının devamında şunları kaydetti:

-Bu ülkede ve dünyada bir Pelikan gerçeği var, bir Pelikan çetesi var. Bize bu suçlamayı yapanlar Wikipedia’ya, Wikileaks belgelerine baksınlar.

– Suçlamada, “Pelikan diye birşey yok, bunu sen uyduruyorsun” diyorlar. Hatta o kadar ileri gidiyorlar ki, Pelikan’a Pelikan diyerek suç örgütü kurduğumu söylüyorlar.

-Bu suçlamalar, yapanların hayatlarında kara bir leke olarak kalacak. Fakat biz asla korkmadan, asla yılmadan bu mücadelemizi mutlaka sürdüreceğiz.

-FETÖ taktiklerini kullanarak bu ülkede yeni bir paralel yapılanma ortaya çıkmıştır, gözünüzü açın. Bu Pelikan çetesiyle mücadele etmeliyiz.

-İstanbul seçimlerinin iptal ettirilmesi sürecinde de milletin ver herkesin konuştuğu bir örgüttü Pelikan. Adalet Bakanı’nın görevden alınması konuşulduğunda yine Pelikan’ı konuştu Türkiye. Burada yargı sistemimize ve Adalet Bakanımıza seslenmek istiyorum, dik durun yanınızda olacağız.

-Bu yapı FETÖ taktiklerini kullanarak aşağılık iftiralarla büyük bir oyun oynuyor. Şu anda ülkenin siyasetinde, medyasında, iş dünyasında, bürokrasisinde çok güçlü bir hale geldi. Bu güç olmazsa bize herhangi biri böyle bir suçlamada bulunamaz.

-Buradan soruyorum, Pelikan terör örgütünü kim kurdu? İsmini kim verdi? Kim finanse ediyor? Ben yargıyı göreve çağırıyorum. Mutlaka bu örgüt araştırılmalı ve Türkiye adeta bu pisliklerden temizlenmeli.

-Ülkeyi yönetenleri daha sonra “Aldandık” dememeleri için uyarıyorum. Bu paralel çeteyi, bu Pelikan örgütünü inşaallah yargı sistemimiz deşifre edecek ve gerçek bir hukuk devletinde bunların hepsi ortaya çıkacak.

-Kesin olan birşey var, bu ülkede Pelikan var, biz Pelikan demeye, deşifre etmeye devam edeceğiz, terör örgütü haline dönüşen bu yapıyı bu yapıyı milletimize anlatmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (