( (

Gazeteci Yazar Mehmet Şahincileroğlu, ‘Yılın Yazarı’ Ödülünü Adı

Magazin 14.12.2020 - 13:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gazeteci Yazar Mehmet Şahincileroğlu, ‘Yılın Yazarı’ Ödülünü Adı

Gazeteci Yazar Mehmet Şahincileroğlu, bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde ‘Geçmişten Günümüze Bâb-ı Âli’nin İzinde’ isimli kitabı ile ‘Yılın Yazarı’ ödülünü aldı.
tazefile.com’un ana sponsorluğunda bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri, Hilton Hotel Bomonti & Conference Center'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Big Creative ve Türkiye Altın Marka Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş’ın organizasyonunu yaptığı tören, iş, ekonomi, kültür, sanat, televizyon ve basın dünyasının zirvedeki isimlerini ağırladı. Beyaz TV’den canlı olarak yayınlanan ve pandemi koşullarına uygun olarak düzenlenen ödül töreninin sunuculuğunu Şenol İpek ve Berat Aşıcıoğlu yaptı. Törende Gazeteci Yazar Mehmet Şahincileroğlu da Ağustos 2019’da Ritim Plus Yayınları etiketi ile yayımlanan ‘Geçmişten Günümüze Bâb-ı Âli’nin İzinde’ isimli kitabı ile ‘Yılın Yazarı’ ödülünün sahibi oldu. “Gurur verici” Ödül töreni sonrası duygularını paylaşan Şahincileroğlu, “Bu zor şartlar altında Big Creative ve Türkiye Altın Marka Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş büyük bir iş başardı. Muhteşem bir ödül töreniydi. Kendisini tebrik ediyorum. Büyük emekler vererek çıkardığım kitabımın böylesi değerli bir ödülü alması, gurur verici. Bugünlere gelmemde hayatıma dokunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Mehmet Şahincileroğlu kimdir? Mehmet Şahincileroğlu, 1 Temmuz 1987 yılında Mersin Anamur’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Anamur’da okudu. 2011’de Ömer Halisdemir (Niğde) Üniversitesi Radyo Televizyon Yayıncılığı Bölümü’nden mezun oldu. Gazeteciliğe lise yıllarında adım atan Şahincileroğlu, bugüne kadar muhabir, foto muhabirliği, kameramanlık, köşe yazarlığı ve editörlük yaptı. Çeşitli senaryo, belgesel ve kısa film çalışmaları da bulunan Şahincileroğlu, şiirler, öyküler ve romanlar yazmayı sürdürüyor. 2006’da Anamur’da başladığı gazetecilik hayatına İstanbul’da devam etme kararı aldı ve 18 Mayıs 2014’te İstanbul’a yerleşti. 2016’da magazin gazeteciliğine yönelen Şahincileroğlu, Deniz Haber Ajansı, İstanbul Haber Ajansı, sehirmagazincisi.com, gecce.com, Woman TV, UçanKuş TV’de editörlük görevlerinde bulundu. Instagram’ın fenomen sayfalarından Magazin Mahallesi’nin sahibi olan yazar, aynı adı taşıyan internet sitesinde magazin dünyasına dair güncel köşe yazıları kaleme almaya devam ediyor. ‘Geçmişten Günümüze Bâb-ı Âli’nin İzinde’ isimli ilk kitabı, Ağustos 2019’da Ritim Plus Yayınları etiketi ile yayımlandı.
Gazeteci Yazar Mehmet Şahincileroğlu, bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde ‘Geçmişten Günümüze Bâb-ı Âli’nin İzinde’ isimli kitabı ile ‘Yılın Yazarı’ ödülünü aldı.

tazefile.com’un ana sponsorluğunda bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri, Hilton Hotel Bomonti & Conference Center'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Big Creative ve Türkiye Altın Marka Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş’ın organizasyonunu yaptığı tören, iş, ekonomi, kültür, sanat, televizyon ve basın dünyasının zirvedeki isimlerini ağırladı.

Beyaz TV’den canlı olarak yayınlanan ve pandemi koşullarına uygun olarak düzenlenen ödül töreninin sunuculuğunu Şenol İpek ve Berat Aşıcıoğlu yaptı.

Törende Gazeteci Yazar Mehmet Şahincileroğlu da Ağustos 2019’da Ritim Plus Yayınları etiketi ile yayımlanan ‘Geçmişten Günümüze Bâb-ı Âli’nin İzinde’ isimli kitabı ile ‘Yılın Yazarı’ ödülünün sahibi oldu.

“Gurur verici”

Ödül töreni sonrası duygularını paylaşan Şahincileroğlu, “Bu zor şartlar altında Big Creative ve Türkiye Altın Marka Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş büyük bir iş başardı. Muhteşem bir ödül töreniydi. Kendisini tebrik ediyorum. Büyük emekler vererek çıkardığım kitabımın böylesi değerli bir ödülü alması, gurur verici. Bugünlere gelmemde hayatıma dokunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Şahincileroğlu kimdir?

Mehmet Şahincileroğlu, 1 Temmuz 1987 yılında Mersin Anamur’da doğdu.

İlkokul, ortaokul ve liseyi Anamur’da okudu. 2011’de Ömer Halisdemir (Niğde) Üniversitesi Radyo Televizyon Yayıncılığı Bölümü’nden mezun oldu.

Gazeteciliğe lise yıllarında adım atan Şahincileroğlu, bugüne kadar muhabir, foto muhabirliği, kameramanlık, köşe yazarlığı ve editörlük yaptı. Çeşitli senaryo, belgesel ve kısa film çalışmaları da bulunan Şahincileroğlu, şiirler, öyküler ve romanlar yazmayı sürdürüyor.

2006’da Anamur’da başladığı gazetecilik hayatına İstanbul’da devam etme kararı aldı ve 18 Mayıs 2014’te İstanbul’a yerleşti.

2016’da magazin gazeteciliğine yönelen Şahincileroğlu, Deniz Haber Ajansı, İstanbul Haber Ajansı, sehirmagazincisi.com, gecce.com, Woman TV, UçanKuş TV’de editörlük görevlerinde bulundu.

Instagram’ın fenomen sayfalarından Magazin Mahallesi’nin sahibi olan yazar, aynı adı taşıyan internet sitesinde magazin dünyasına dair güncel köşe yazıları kaleme almaya devam ediyor.

‘Geçmişten Günümüze Bâb-ı Âli’nin İzinde’ isimli ilk kitabı, Ağustos 2019’da Ritim Plus Yayınları etiketi ile yayımlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (