( (

Filistin Ekonomisini Yükseltmek İçin El Ele Verdiler

Dünya 14.07.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Filistin Ekonomisini Yükseltmek İçin El Ele Verdiler

Forumun açılışında konuşan Forum Başkanı Sayın Naim Abu Riash, Filistinli iş insanlarının bir şemsiye altında toplanması gerektiğini vurguladı.  Araba Belediye Başkanı Omar Waked Nassar, bu tür toplantılara her zaman destek vermeye hazır olduğunu dile getirdi.  Av. Rawia Handqlu, forumun tüm Arap başkentlerinde toplanmasını önerdi.  Forum Direktörü Avukat Hanan Khatib, forumun vizyonu ve geçtiğimiz yıl kuruluşundan bu yana yürüttüğü projelerden ve forumun üyelerine sunduğu hizmet sepetinden bahsetti.  Mısır uzmanı ve iş danışmanı Bay Mohamed Sharif, Mısır’daki iş fırsatlarından bahsetti.  Toplantı, "Yönetim ve Girişimcilik Sanatı" başlıklı değerli bir konferansla sona erdi.

Forumun açılışında konuşan Forum Başkanı Sayın Naim Abu Riash, Filistinli iş insanlarının bir şemsiye altında toplanması gerektiğini vurguladı.


 Araba Belediye Başkanı Omar Waked Nassar, bu tür toplantılara her zaman destek vermeye hazır olduğunu dile getirdi.


 Av. Rawia Handqlu, forumun tüm Arap başkentlerinde toplanmasını önerdi.


 Forum Direktörü Avukat Hanan Khatib, forumun vizyonu ve geçtiğimiz yıl kuruluşundan bu yana yürüttüğü projelerden ve forumun üyelerine sunduğu hizmet sepetinden bahsetti.


 Mısır uzmanı ve iş danışmanı Bay Mohamed Sharif, Mısır’daki iş fırsatlarından bahsetti.


 Toplantı, "Yönetim ve Girişimcilik Sanatı" başlıklı değerli bir konferansla sona erdi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (