( (

FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challengers Konya’da Düzenlendi

Spor 09.08.2021 - 15:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challengers Konya’da Düzenlendi

FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challengers Konya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda Konya’da gerçekleştirildi.
Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challengers Konya’nın ev sahipliğinde düzenlendi.   Konya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda 3-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda Türkiye; Rusya, Slovenya, Letonya, Polonya ve Çekya ile birlikte C Grubu’nda mücadele etti.   Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde kıran kırana müsabakalara sahne olan organizasyonun son maçında Çekya’yı 70-62'lik skorla yenen Slovenya, beş maç sonunda beş galibiyet alarak C Grubu’nu namağlup şampiyon tamamladı. 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız ise 2 galibiyet 3 mağlubiyet alarak grubu beşinci sırada bitirdi.   FIBA 20 Yaş Altı Kızlar Avrupa Challengers da geçtiğimiz Temmuz ayında yine Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda Konya’da düzenlenmişti.    
FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challengers Konya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda Konya’da gerçekleştirildi.

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challengers Konya’nın ev sahipliğinde düzenlendi.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda 3-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda Türkiye; Rusya, Slovenya, Letonya, Polonya ve Çekya ile birlikte C Grubu’nda mücadele etti.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde kıran kırana müsabakalara sahne olan organizasyonun son maçında Çekya’yı 70-62'lik skorla yenen Slovenya, beş maç sonunda beş galibiyet alarak C Grubu’nu namağlup şampiyon tamamladı. 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız ise 2 galibiyet 3 mağlubiyet alarak grubu beşinci sırada bitirdi.

 

FIBA 20 Yaş Altı Kızlar Avrupa Challengers da geçtiğimiz Temmuz ayında yine Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda Konya’da düzenlenmişti.

 









 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (