( (

Evde Hayat Bilimle İç İçe Geçiyor

Bölge 12.04.2020 - 13:31, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Evde Hayat Bilimle İç İçe Geçiyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle evde olan öğrenciler ile bilim meraklıları için YouTube kanalından “Evde Bilimle Kal” temalı bilimsel içerikli videolar yayınlıyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi, YouTube kanalından çocuklar ve öğrenciler için hem eğlenceli hem de öğretici içerikli yayınlar yapmaya devam ediyor.   Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle “evde kal” çağrısına uyarak dışarı çıkamayan yetişkinler için kültür-sanat ve spor içerikli yayınlar hazırlayan Konya Büyükşehir Belediyesi, öğrenciler için de eğlenceli ve eğitici etkinlikler hazırlıyor.   “Evde Bilimle Kal” sloganıyla Türkiye’nin TÜBİTAK destekli ilk bilim merkezi olan Konya Bilim Merkezi’nde çekilen bilimsel içerikli çalışmaların uygulamalı olarak anlatıldığı video gösterimleri kanalda ilgi görüyor. Hazırlanan bilimsel videolarla çocuklar ve bilim meraklıları; görünmez mürekkep yapımının yanı sıra; evde bitki saksısı tasarlama, evde dezenfektan yapımı, atık kukla yapımı, evde fırlatma tipi uçak, meyvelerin DNA’sı gibi birbirinden farklı ve eğlenceli uygulamaları alanında uzman eğitmenlerin anlatımıyla öğreniyor.   Konya Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalında çocuklar için hikayeler, tiyatro oyunları, yetişkinler için ünlülerin sohbetleri, evde spor egzersizleri, yemek tarifleri ile 65 yaş üstündeki vatandaşların tecrübelerinin anlatımı gibi birbirinden farklı içerikler de yer alıyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle evde olan öğrenciler ile bilim meraklıları için YouTube kanalından “Evde Bilimle Kal” temalı bilimsel içerikli videolar yayınlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, YouTube kanalından çocuklar ve öğrenciler için hem eğlenceli hem de öğretici içerikli yayınlar yapmaya devam ediyor.

 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle “evde kal” çağrısına uyarak dışarı çıkamayan yetişkinler için kültür-sanat ve spor içerikli yayınlar hazırlayan Konya Büyükşehir Belediyesi, öğrenciler için de eğlenceli ve eğitici etkinlikler hazırlıyor.

 

“Evde Bilimle Kal” sloganıyla Türkiye’nin TÜBİTAK destekli ilk bilim merkezi olan Konya Bilim Merkezi’nde çekilen bilimsel içerikli çalışmaların uygulamalı olarak anlatıldığı video gösterimleri kanalda ilgi görüyor. Hazırlanan bilimsel videolarla çocuklar ve bilim meraklıları; görünmez mürekkep yapımının yanı sıra; evde bitki saksısı tasarlama, evde dezenfektan yapımı, atık kukla yapımı, evde fırlatma tipi uçak, meyvelerin DNA’sı gibi birbirinden farklı ve eğlenceli uygulamaları alanında uzman eğitmenlerin anlatımıyla öğreniyor.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalında çocuklar için hikayeler, tiyatro oyunları, yetişkinler için ünlülerin sohbetleri, evde spor egzersizleri, yemek tarifleri ile 65 yaş üstündeki vatandaşların tecrübelerinin anlatımı gibi birbirinden farklı içerikler de yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (