( (

Ereğli Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Yaşam 05.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ereğli Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

        Şehidin cenazesine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, TSK Mensupları, Polis Teşkilatı ve Ereğlili binler katıldı.         Onlar bizim gururumuz diyen Başkan Özgüven: “Afrin’de Hain bir saldırı sonucu şehit düşen kardeşlerimiz için çok üzüntülüyüz. Onurumuz ve vatanımızın bekası için yürüttüğümüz operasyonda şer odakları yine haince pusu kurdular. Mehmetçiğimizin karşısına çıkacak cesareti olmayan bu hain terör guruplarını Allah(cc)’ın izni ve inayetiyle sınırlarımızdan temizleyeceğiz. Bu vatan evlatlarının kanını yerde bırakmayacağız. Onlar bu vatan için seve seve canını veren kahramanlarımızdır. Onlar “Ölürsek Cennet Bizim, Kalırsak Vatan Bizim” şuuruyla hain düşmanın üstüne korkusuzca giden yiğitlerimizdir. Vatanımızın birliği, Milletimizin huzuru için canından geçen Mehmetçilerimize selam olsun, Allah(cc) onlardan razı olsun. Hepsi bizim evladımız ve geride bıraktıkları aileleri emanetimizdir. İstiklal Şairimizin de dediği gibi ‘Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber, sana aguşunu açmış duruyor Peygamber’. Şehitlik mertebesine erişmiş tüm kardeşlerimize ve hemşehrimiz Nurullah Seçen kardeşimize Allah(cc)’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

        Şehidin cenazesine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, TSK Mensupları, Polis Teşkilatı ve Ereğlili binler katıldı.


        Onlar bizim gururumuz diyen Başkan Özgüven: “Afrin’de Hain bir saldırı sonucu şehit düşen kardeşlerimiz için çok üzüntülüyüz. Onurumuz ve vatanımızın bekası için yürüttüğümüz operasyonda şer odakları yine haince pusu kurdular. Mehmetçiğimizin karşısına çıkacak cesareti olmayan bu hain terör guruplarını Allah(cc)’ın izni ve inayetiyle sınırlarımızdan temizleyeceğiz. Bu vatan evlatlarının kanını yerde bırakmayacağız. Onlar bu vatan için seve seve canını veren kahramanlarımızdır. Onlar “Ölürsek Cennet Bizim, Kalırsak Vatan Bizim” şuuruyla hain düşmanın üstüne korkusuzca giden yiğitlerimizdir. Vatanımızın birliği, Milletimizin huzuru için canından geçen Mehmetçilerimize selam olsun, Allah(cc) onlardan razı olsun. Hepsi bizim evladımız ve geride bıraktıkları aileleri emanetimizdir. İstiklal Şairimizin de dediği gibi ‘Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber, sana aguşunu açmış duruyor Peygamber’. Şehitlik mertebesine erişmiş tüm kardeşlerimize ve hemşehrimiz Nurullah Seçen kardeşimize Allah(cc)’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (