( (

Eğitim-İş, 30 Ağustos’u Kutladı

Gündem 31.08.2020 - 10:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Eğitim-İş, 30 Ağustos’u Kutladı

Eğitim-İş Konya Şubesi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama programı düzenledi. Programda andımız okunarak, bütün şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına; Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, yönetim kurulu, şube başkanları, CHP Konya Eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, ÇYDD Konya Şube Başkanı Fatma Sibel Ünsal, CHP temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı.   İstiklal Marşı okunuşunun ardından şehitlerimiz için Saygı Duruşundan sonra Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, Andımızı okudu. Programa katılanlar tekrar etti.   Burada konuşan Özgür Ulaş Yiğit, “Dörtnala gelip Uzak Asya’dan Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan, bu memleket bizim. 26 Ağustos 1071’de, Malazgirt’te, Alp Arslan’la bu topraklar bizim dedik. Tam 851 yıl sonra 30 Ağustos 1922’de Mustafa Kemal ATATÜRK ile bu topraklardan gitmiyoruz dedik. Alp Arslan da bizim. Mustafa Kemal ATATÜRK’te bizim. Bu sevda ve memleket bizim. Bu cennet vatan uğruna, kefensiz yatan şehitlerimiz, ay yıldızlı bayrağımız bu gök kubbeden ebediyen dalganacaktır. Emanetiniz emanetimizdir. Mekânları cennet olsun.30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.   
Eğitim-İş Konya Şubesi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama programı düzenledi. Programda andımız okunarak, bütün şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına; Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, yönetim kurulu, şube başkanları, CHP Konya Eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, ÇYDD Konya Şube Başkanı Fatma Sibel Ünsal, CHP temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı.

 

İstiklal Marşı okunuşunun ardından şehitlerimiz için Saygı Duruşundan sonra Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, Andımızı okudu. Programa katılanlar tekrar etti.

 

Burada konuşan Özgür Ulaş Yiğit, “Dörtnala gelip Uzak Asya’dan Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan, bu memleket bizim. 26 Ağustos 1071’de, Malazgirt’te, Alp Arslan’la bu topraklar bizim dedik. Tam 851 yıl sonra 30 Ağustos 1922’de Mustafa Kemal ATATÜRK ile bu topraklardan gitmiyoruz dedik. Alp Arslan da bizim. Mustafa Kemal ATATÜRK’te bizim. Bu sevda ve memleket bizim. Bu cennet vatan uğruna, kefensiz yatan şehitlerimiz, ay yıldızlı bayrağımız bu gök kubbeden ebediyen dalganacaktır. Emanetiniz emanetimizdir. Mekânları cennet olsun.30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (