( (

Duran ve Şeker Ailelerinin Mutlu Günü

Yaşam 02.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Duran ve Şeker Ailelerinin Mutlu Günü

Genç çift için Hadim Belediye Düğün Salonunda görkemli bir düğün gerçekleştirildi. Düğün vesilesi ile iş, siyaset ve bürokrasi alemi de bir araya geldi. Başkan Duran’ın kızının düğününe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Osman Nail Kavruk, Mustafa Torun, Karatay İlçe Yönetim Üyeleri ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile Duran ailesinin akrabaları ve sevenleri katıldı. Türkiye Cumhuriyeti 62., 63. Ve 64. Hükümetlerin Başbakanı ve Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, AK Parti Konya Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan, Muhammed Uğur Kaleli, Mustafa Baloğlu, Ömer Ünal, Konya Valisi Yakup Canbolat, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, KOP Başkanı İhsan Bostancı da telgraf gönderek kutlamada bulundu.   Düğünde davetlilere yemek ikramı gerçekleştirildi. Heyecanlı olduğu gözlerinden okunan Başkan Duran, davetlilerle tek tek ilgilenerek, davetlilerin hayırlı olsun dileklerini kabul etti. Fatma-Saffet Duran ile Ümmü-Mehmet Şeker aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.   

Genç çift için Hadim Belediye Düğün Salonunda görkemli bir düğün gerçekleştirildi. Düğün vesilesi ile iş, siyaset ve bürokrasi alemi de bir araya geldi. Başkan Duran’ın kızının düğününe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Osman Nail Kavruk, Mustafa Torun, Karatay İlçe Yönetim Üyeleri ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile Duran ailesinin akrabaları ve sevenleri katıldı. Türkiye Cumhuriyeti 62., 63. Ve 64. Hükümetlerin Başbakanı ve Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, AK Parti Konya Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan, Muhammed Uğur Kaleli, Mustafa Baloğlu, Ömer Ünal, Konya Valisi Yakup Canbolat, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, KOP Başkanı İhsan Bostancı da telgraf gönderek kutlamada bulundu.


 


Düğünde davetlilere yemek ikramı gerçekleştirildi. Heyecanlı olduğu gözlerinden okunan Başkan Duran, davetlilerle tek tek ilgilenerek, davetlilerin hayırlı olsun dileklerini kabul etti. Fatma-Saffet Duran ile Ümmü-Mehmet Şeker aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. 







 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (