( (

Dr. Mehmet Birekul Mevlid-İ Nebi Haftası’nı Kutladı

Gündem 28.10.2020 - 14:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dr. Mehmet Birekul Mevlid-İ Nebi Haftası’nı Kutladı

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet BirekulMevlid-i Nebi Haftası‘nı kutladı.
Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. BirekulHazreti Peygamberimizi anmaktan anlamaya düsturuyla kutlanmaya başlanan ve kutlama zamanı da hicri takvime göre belirlenen bir hafta olan Mevlid-i Nebi Haftası’na özel bir mesaj yayınladı. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in örnekliğini ve insanlığa sunduğu değerleri anlamayı, toplumumuzun her kesimine ve tüm insanlığa anlatmayı, günümüz problemlerine Peygamber Efendimiz’den referanslarla çözüm üretmeyi ve milletimizde var olan Peygamber sevgisini pekiştirmeyi amaçlayan bir hafta olduğunu mesajında belirtti. “Her yıl yeni bir temanın belirlendiğini bu ayda 2020 yılı Mevlid-i Nebi Haftası teması; Peygamberimiz ve Çocuk olarak belirlenmiştir. Bizde geleceğimizin ışığı olan çocuklarımızı yetiştirirken akademik başarısının yanında kişisel gelişimini takip ederek, topluma kazandırmayı, ahlaki değerlerimizi unutmamayı, değerler eğitimi vererek; davranış, sosyallik ve ahlaki olarak örnek insanlar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Hüma Okulları olarak çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyor ve yeni neslin değerlerimizi yaşatması adına elimizden geleni yapıyoruz. Bizler de eğitim anlayışımız gereği Peygamber Efendimiz’in çocuklarını yetiştirdiği gibi öğrencilerimizi yetiştirmeye gayret ediyoruz.Bu haftanın gönül coğrafyamız ve Müslüman alemi adına Peygamberimiz’in hayatını kendimize örnek alarak yaşamamız için güzel bir adım olmasını temenni ederim.” diyerek Mevlid-i Nebi Haftası’nı kutladı.
Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet BirekulMevlid-i Nebi Haftası‘nı kutladı.

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. BirekulHazreti Peygamberimizi anmaktan anlamaya düsturuyla kutlanmaya başlanan ve kutlama zamanı da hicri takvime göre belirlenen bir hafta olan Mevlid-i Nebi Haftası’na özel bir mesaj yayınladı. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in örnekliğini ve insanlığa sunduğu değerleri anlamayı, toplumumuzun her kesimine ve tüm insanlığa anlatmayı, günümüz problemlerine Peygamber Efendimiz’den referanslarla çözüm üretmeyi ve milletimizde var olan Peygamber sevgisini pekiştirmeyi amaçlayan bir hafta olduğunu mesajında belirtti.

“Her yıl yeni bir temanın belirlendiğini bu ayda 2020 yılı Mevlid-i Nebi Haftası teması; Peygamberimiz ve Çocuk olarak belirlenmiştir. Bizde geleceğimizin ışığı olan çocuklarımızı yetiştirirken akademik başarısının yanında kişisel gelişimini takip ederek, topluma kazandırmayı, ahlaki değerlerimizi unutmamayı, değerler eğitimi vererek; davranış, sosyallik ve ahlaki olarak örnek insanlar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Hüma Okulları olarak çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyor ve yeni neslin değerlerimizi yaşatması adına elimizden geleni yapıyoruz. Bizler de eğitim anlayışımız gereği Peygamber Efendimiz’in çocuklarını yetiştirdiği gibi öğrencilerimizi yetiştirmeye gayret ediyoruz.Bu haftanın gönül coğrafyamız ve Müslüman alemi adına Peygamberimiz’in hayatını kendimize örnek alarak yaşamamız için güzel bir adım olmasını temenni ederim.” diyerek Mevlid-i Nebi Haftası’nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (