( (

DP Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet'den Mahir Ünal'a Demirel Tepkisi

Gündem 21.01.2021 - 12:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

DP Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet'den Mahir Ünal'a Demirel Tepkisi

Demokrat Parti Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet yapmış olduğu yazılı açıklama ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'a tepki gösterdi.
Başkan Varlısenet ,geçtiğimiz günlerde  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın  bir kongre konuşmasında ,rahmetli 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'e yönelik  kullanmış olduğu küçümseyici ifadeleri kınayarak kendisini  Süleyman Demirel'in aziz hatırası ve tüm demokrat misyon temsilcilerinden özür dilemeye davet ediyorum dedi. Başkan Varlısenet ;6 Defa gidip, 7 Defa gelen Ülkeyi bir uçtan bir uca fabrikalar. Barajlar. Petrol Rafineleri . Ağır sanayi tesisleri. Yollar. Hava Alanları. Kısaca Ülkede görünen eserlerinin çoğunu kuran Büyük Devlet Adamına,yarım asırı geçen bir zaman diliminde bu ülkeye her kademede hizmet etmiş ülke ve dünya çapında saygınlığı  olan demokrat misyonun yılmaz savunucusu ve Kırat'ın ölümsüz süvarisi Süleyman Demirel'e yönelik yapılan bu hakaret  Akp'li Ünal'ın  ve mevcut iktidarın saldırgan siyaset anlayışını bir defa daha ortaya koymuştur. 18 yıllık iktidarları süresince  hükümetin uygulamış olduğu yasaklar baskılar aşikarken Rahmetli 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'e yönelik kullanılan ifadeler Mahir Ünal nezdinde akp yönetimini bir kez daha gülünç hale getirmiştir. diyen DP Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet ;Siyası hayatı defalarca darbe ve muhtıralarla kesintiye uğramış olan ve hayatını Büyük Türkiye'yi inşa etmeye adamış bir devlet adamına yönelik kullanılan bu ifadeleri kınıyor Akp yönetimini ve Mahir Ünal'ı Süleyman Demirel'in aziz hatırasından ve  tüm demokratlardan özür dilemeye davet  ediyorum dedi.
Demokrat Parti Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet yapmış olduğu yazılı açıklama ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'a tepki gösterdi.

Başkan Varlısenet ,geçtiğimiz günlerde  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın  bir kongre konuşmasında ,rahmetli 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'e yönelik  kullanmış olduğu küçümseyici ifadeleri kınayarak kendisini  Süleyman Demirel'in aziz hatırası ve tüm demokrat misyon temsilcilerinden özür dilemeye davet ediyorum dedi.

Başkan Varlısenet ;6 Defa gidip, 7 Defa gelen Ülkeyi bir uçtan bir uca fabrikalar. Barajlar. Petrol Rafineleri . Ağır sanayi tesisleri. Yollar. Hava Alanları. Kısaca Ülkede görünen eserlerinin çoğunu kuran Büyük Devlet Adamına,yarım asırı geçen bir zaman diliminde bu ülkeye her kademede hizmet etmiş ülke ve dünya çapında saygınlığı  olan demokrat misyonun yılmaz savunucusu ve Kırat'ın ölümsüz süvarisi Süleyman Demirel'e yönelik yapılan bu hakaret  Akp'li Ünal'ın  ve mevcut iktidarın saldırgan siyaset anlayışını bir defa daha ortaya koymuştur.

18 yıllık iktidarları süresince  hükümetin uygulamış olduğu yasaklar baskılar aşikarken Rahmetli 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'e yönelik kullanılan ifadeler Mahir Ünal nezdinde akp yönetimini bir kez daha gülünç hale getirmiştir. diyen DP Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet ;Siyası hayatı defalarca darbe ve muhtıralarla kesintiye uğramış olan ve hayatını Büyük Türkiye'yi inşa etmeye adamış bir devlet adamına yönelik kullanılan bu ifadeleri kınıyor Akp yönetimini ve Mahir Ünal'ı Süleyman Demirel'in aziz hatırasından ve  tüm demokratlardan özür dilemeye davet  ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (