( (

Deva Partisine, TÜRSAB’dan İadeyi Ziyaret

Bölge 02.11.2020 - 15:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Deva Partisine, TÜRSAB’dan İadeyi Ziyaret

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulunan TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, Konya turizminin gelişmesini dile getirdiler.
TÜRSAB heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Deva Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca, “İktidara talip partilerden birisi olarak, iddialıyız. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri memnun etti. İlçe kongrelerimizin çalışmalarını başlattık. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ülkemizin sorunlarını gündeme taşırken, biz de şehrimizin sorunlarını gündeme taşımaya devam ediyoruz.  Siyaset bir hizmet ve davadır. Ülkemize sahip çıkıp, sorunlarını takip etme meselesidir. Bizim düşüncemize göre Türkiye’de siyasete bir kalite getirilmeli ve siyasi ahlakın yükselmesi gerekiyor. Konya için turizm sektörü önemli bir sektör olup, gelişmesinin de önü açık olduğunu düşünüyoruz.  Şehrimizin turizmde hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız.  Pandemi sürecinde en çok etkilenen sektörlerden turizm sektörüne sahip çıkılarak, her türlü destekler verilmelidir” dedi.   Şehrimizin, turizminin gelişimine katkı yapacaklarla birlikte çalışacağız. Ziyarette, TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan Konya turizminin gelişmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Şehrimizin turizminin gelişmesi gerekiyor. Kaldı ki bu gelişimi güçlendirecek turizm değerlerimiz de mevcuttur. Yeni markalar oluşturacak potansiyelimizin bulunması da önemli bir katkı yapacaktır. Turizm sektörünün temsilcileri olarak şehrimizin ve şehrimizin turizminin gelişimine kim katkı yapacaksa biz onlarla varız. Birlikte çalışabiliriz. Turizmin gelişmesi ve şehrimizin bu alanda daha fazla katma değer kazanması için elini taşın altına koyan kim olursa olsun birlikte olacağız. Şehrimizde turizmde yeni markalar çıkarmak istiyoruz. Amacımız, Konya’nın turizminin gelişmesi ve hak ettiği yere gelmesidir.  Siyasi partileri, kurumları ve tüm STK’ları ziyaretimizin nedeni budur. Bu anlamda sizlerden de şehrimizin turizminin gelişmesi için katkı bekliyoruz. Bizi kabul ettiğiniz içinde teşekkür ediyoruz” diye konuştu.   TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan ziyaretin anısına Deva Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca’ya bir tablo hediye etti.  
Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulunan TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, Konya turizminin gelişmesini dile getirdiler.

TÜRSAB heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Deva Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca, “İktidara talip partilerden birisi olarak, iddialıyız. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri memnun etti. İlçe kongrelerimizin çalışmalarını başlattık. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ülkemizin sorunlarını gündeme taşırken, biz de şehrimizin sorunlarını gündeme taşımaya devam ediyoruz.  Siyaset bir hizmet ve davadır. Ülkemize sahip çıkıp, sorunlarını takip etme meselesidir. Bizim düşüncemize göre Türkiye’de siyasete bir kalite getirilmeli ve siyasi ahlakın yükselmesi gerekiyor. Konya için turizm sektörü önemli bir sektör olup, gelişmesinin de önü açık olduğunu düşünüyoruz.  Şehrimizin turizmde hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız.  Pandemi sürecinde en çok etkilenen sektörlerden turizm sektörüne sahip çıkılarak, her türlü destekler verilmelidir” dedi.

 

Şehrimizin, turizminin gelişimine katkı yapacaklarla birlikte çalışacağız.

Ziyarette, TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan Konya turizminin gelişmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Şehrimizin turizminin gelişmesi gerekiyor. Kaldı ki bu gelişimi güçlendirecek turizm değerlerimiz de mevcuttur. Yeni markalar oluşturacak potansiyelimizin bulunması da önemli bir katkı yapacaktır. Turizm sektörünün temsilcileri olarak şehrimizin ve şehrimizin turizminin gelişimine kim katkı yapacaksa biz onlarla varız. Birlikte çalışabiliriz. Turizmin gelişmesi ve şehrimizin bu alanda daha fazla katma değer kazanması için elini taşın altına koyan kim olursa olsun birlikte olacağız. Şehrimizde turizmde yeni markalar çıkarmak istiyoruz. Amacımız, Konya’nın turizminin gelişmesi ve hak ettiği yere gelmesidir.  Siyasi partileri, kurumları ve tüm STK’ları ziyaretimizin nedeni budur. Bu anlamda sizlerden de şehrimizin turizminin gelişmesi için katkı bekliyoruz. Bizi kabul ettiğiniz içinde teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

 TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan ziyaretin anısına Deva Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca’ya bir tablo hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (