( (

Deva Partisi Konya İl Başkanı Karaca; “Peygamberimizin Ahlâki Anlayışını Örnek Almalıyız”

17.10.2021 - 14:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Deva Partisi Konya İl Başkanı Karaca; “Peygamberimizin Ahlâki Anlayışını Örnek Almalıyız”

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca Mevlit Kandili nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Peygamberimiz Hz. Muhammedin(SAV)doğum günü olan Mevlit Kandilinde, onun güzel ahlâki anlayışını örnek alıp yaşatmalıyız” diye konuştu.
Mevlit Kandili kutlama mesajının devamında Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca şunları dile getirdi: “ Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in(SAV) doğum günü olarak kutladığımız Mevlit Kandili akrabalık ve kardeşlik duygularımızın güçlendiği en değerli manevi gecelerden birisidir. Bu gecede inanıyorum yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimizin güzel ahlakını kendi hayatlarımızda örnek alma gayreti içerisinde olacağız. Hayatımızda, çevremizde yaşadığımız olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için ihtiyaç duyulan sevgi, anlayış ve hoşgörü ortamının kurulabilmesi için son derece uygun fırsatlar olarak görülmesi gereken bu manevi gün ve gecelerde yaşlılarımızın, hastalarımızın, uzaktaki eş, dost ve akrabalarımızın gönüllerine hoş bir seda bırakabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Bu gecede varoluş sebebimiz olan Peygamberimiz Hz. Muhammed’in(SAV) doğum gününü en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Onun örnek olan ahlaki anlayışını yaşatarak, gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin bir görevi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı gecenin ülkemizin, şehrimizin ve İslam Dünyasının birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamasını dileyerek, Mevlit Kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca Mevlit Kandili nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Peygamberimiz Hz. Muhammedin(SAV)doğum günü olan Mevlit Kandilinde, onun güzel ahlâki anlayışını örnek alıp yaşatmalıyız” diye konuştu.

Mevlit Kandili kutlama mesajının devamında Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca şunları dile getirdi: “ Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in(SAV) doğum günü olarak kutladığımız Mevlit Kandili akrabalık ve kardeşlik duygularımızın güçlendiği en değerli manevi gecelerden birisidir.

Bu gecede inanıyorum yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimizin güzel ahlakını kendi hayatlarımızda örnek alma gayreti içerisinde olacağız. Hayatımızda, çevremizde yaşadığımız olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için ihtiyaç duyulan sevgi, anlayış ve hoşgörü ortamının kurulabilmesi için son derece uygun fırsatlar olarak görülmesi gereken bu manevi gün ve gecelerde yaşlılarımızın, hastalarımızın, uzaktaki eş, dost ve akrabalarımızın gönüllerine hoş bir seda bırakabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Bu gecede varoluş sebebimiz olan Peygamberimiz Hz. Muhammed’in(SAV) doğum gününü en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Onun örnek olan ahlaki anlayışını yaşatarak, gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin bir görevi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı gecenin ülkemizin, şehrimizin ve İslam Dünyasının birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamasını dileyerek, Mevlit Kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (