( (

Deva’dan Konya Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret Ziyaretler

Bölge 05.10.2020 - 12:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Deva’dan Konya Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret Ziyaretler

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ile Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Gülmez ve Hayriye Oflaz, Konya Gazeteciler Cemiyeti ve Konya Şehit Aileleri Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
İlk olarak Şehit Aileleri Derneğini ziyaret eden Dr. Karaca, dernek başkanı Recep Pekdemir ile bir süre sohbet etti. Şehit ailelerine olana sevgi ve saygılarının her geçen gün artarak devam ettiğini ifade eden Karaca, “Bu Vatan ve Bayrak uğruna canlarını siper eden tüm şehitlerimize bir kez daha rahmet kederli aileleri ve yakınlarına sabırlar dilerim” dedi. Konya Şehit Aileleri dernek Başkanı Recep Pekdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bizler Oğulsuz yaşanır ama vatansız asla sözünü kendimize yol eden insanlarız. Evlatlarımızı şehit verdik ama bu tür ziyaretler ve bizlere birer evlat olan kardeşlerimizin destekleri ve duaları acılarımızı bir nebze de olsa azaltıyor. Bizim tek bir parti hariç tüm siyasilere kapımız açık. Sayın Karaca ve ekip arkadaşlarına da teşekkür ediyorum” diye konuştu. Daha sonra Konya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ile Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Gülmez ve Hayriye Oflaz, burada da KGC Başkanı Sefa Özdemir Genel Sekreter Rasim Atalay Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Toptaş ve Mehmet Ali Elmacı ile uzun süre sohbet etti. Konya basınının önemine değinen Karaca, “Konya’nın sorunlarının gündeme getirilmesinin yanı sıra her türlü çözüm önerileri ve kamuoyunu bilgilendirmede yerel basının önemi çok fazla. Ancak gözlemlediğimiz gibi yeril basın gerçekten ciddi sorunlar ve zor şartlar altında görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeler. Bizim üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca sayın başkanımız Sefa Özdemir nezdinden görev yapan tüm basın mensubu arkadaşlara kolaylıklar dilerim” dedi. Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak her türlü siyasi görüşe kapılarının açık olduğunu ifade eden Sefa Özdemir ise, “Konya basını son yıllarda ve özellikle pandemi döneminde gerçekten büyük bir sıkıntı içerisine girdi. Cemiyet olarak hem yerel gazete ve televizyon sahipleri ile yaptığımız istişareler sonucunda hem Bakanlık düzeyinde yaptığımız görüşmeler ile arkadaşlara destek olmak için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Ama yeterli olmuyor. Bu nedenle özellikle yerel basının tüm siyasilerin desteklerine ihtiyacı var. Deva Partisi olarak sizlerden de aynı desteği bekliyoruz” dedi.
Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ile Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Gülmez ve Hayriye Oflaz, Konya Gazeteciler Cemiyeti ve Konya Şehit Aileleri Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Şehit Aileleri Derneğini ziyaret eden Dr. Karaca, dernek başkanı Recep Pekdemir ile bir süre sohbet etti. Şehit ailelerine olana sevgi ve saygılarının her geçen gün artarak devam ettiğini ifade eden Karaca, “Bu Vatan ve Bayrak uğruna canlarını siper eden tüm şehitlerimize bir kez daha rahmet kederli aileleri ve yakınlarına sabırlar dilerim” dedi.

Konya Şehit Aileleri dernek Başkanı Recep Pekdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bizler Oğulsuz yaşanır ama vatansız asla sözünü kendimize yol eden insanlarız. Evlatlarımızı şehit verdik ama bu tür ziyaretler ve bizlere birer evlat olan kardeşlerimizin destekleri ve duaları acılarımızı bir nebze de olsa azaltıyor. Bizim tek bir parti hariç tüm siyasilere kapımız açık. Sayın Karaca ve ekip arkadaşlarına da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra Konya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ile Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Gülmez ve Hayriye Oflaz, burada da KGC Başkanı Sefa Özdemir Genel Sekreter Rasim Atalay Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Toptaş ve Mehmet Ali Elmacı ile uzun süre sohbet etti. Konya basınının önemine değinen Karaca, “Konya’nın sorunlarının gündeme getirilmesinin yanı sıra her türlü çözüm önerileri ve kamuoyunu bilgilendirmede yerel basının önemi çok fazla. Ancak gözlemlediğimiz gibi yeril basın gerçekten ciddi sorunlar ve zor şartlar altında görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeler. Bizim üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca sayın başkanımız Sefa Özdemir nezdinden görev yapan tüm basın mensubu arkadaşlara kolaylıklar dilerim” dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak her türlü siyasi görüşe kapılarının açık olduğunu ifade eden Sefa Özdemir ise, “Konya basını son yıllarda ve özellikle pandemi döneminde gerçekten büyük bir sıkıntı içerisine girdi. Cemiyet olarak hem yerel gazete ve televizyon sahipleri ile yaptığımız istişareler sonucunda hem Bakanlık düzeyinde yaptığımız görüşmeler ile arkadaşlara destek olmak için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Ama yeterli olmuyor. Bu nedenle özellikle yerel basının tüm siyasilerin desteklerine ihtiyacı var. Deva Partisi olarak sizlerden de aynı desteği bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (