( (

Dev Yolcu Gemisi Sadece 7 Saatliğine Marmaris'e Geldi

Turizm 06.09.2021 - 15:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dev Yolcu Gemisi Sadece 7 Saatliğine Marmaris'e Geldi

Bahama Bayraklı “Blue Sapphire” adlı yolcu gemisi 446 turist ve 196 mürettebat ile Marmaris’e geldi.
Dünyada salgın olan Korona virüs pandemisi sebebi ile mavi yolcuklar yapılamıyordu. Aşının bulunması ve tedbirlerin arttırılması sonucu dev yolcu gemileri rotalarını tekrar Türkiye'ye çevirmeye başladı. Dev yolcu gemisi ‘’Blu saphire ‘’ Aydın’ın Kuşadası ilçesinden sonra Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan gümrüklü limana demir attı. Bahama Bayraklı “Blue Sapphire” adlı yolcu gemisi 446 turist ve 196 mürettebat ile Marmaris’e geldi.  Sabah saatlerinde ilçeye gelen gemideki yolcuların bugün akşam saatlerinde ilçeden ayrılacağı öğrenildi.  
Bahama Bayraklı “Blue Sapphire” adlı yolcu gemisi 446 turist ve 196 mürettebat ile Marmaris’e geldi.
Dünyada salgın olan Korona virüs pandemisi sebebi ile mavi yolcuklar yapılamıyordu. Aşının bulunması ve tedbirlerin arttırılması sonucu dev yolcu gemileri rotalarını tekrar Türkiye'ye çevirmeye başladı.

Dev yolcu gemisi ‘’Blu saphire ‘’ Aydın’ın Kuşadası ilçesinden sonra Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan gümrüklü limana demir attı.


Bahama Bayraklı “Blue Sapphire” adlı yolcu gemisi 446 turist ve 196 mürettebat ile Marmaris’e geldi.  Sabah saatlerinde ilçeye gelen gemideki yolcuların bugün akşam saatlerinde ilçeden ayrılacağı öğrenildi.

blu-saphire--001.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (