( (

Derya Naz ile Murat Mutluluğa "EVET" Dedi

Yaşam (İmdat Yayla) - İmdat Yayla | 22.09.2019 - 18:15, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Derya Naz ile Murat Mutluluğa "EVET" Dedi

Ak Parti eski Milletvekili Ömer Ünal’ın danışmanı Murat Uluırgı, Derya Naz ile evlendi.
Senem ve Ahmet Uluırgı ailesinin oğlu Murat; Ayşe ve Murat Karaca ailesinin kızı Derya Mavera Kır Düğün Bahçesi’nde düzenlenen muhteşem törenle dünya evine girdi. Düğün töreninde çiftin nikâh şahitliklerini önceki dönem AK Parti Milletvekilleri Ömer Ünal, Hüsniye Erdoğan ve Uğur Kaleli yaparken,  düğüne çok sayıda davetli katıldı. Düğün töreninde davetlilere Konya pilavı ikram edildi. Sevenleri Karaca ve Uluırgı ailelerini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. İpekyolu Medya ailesi olarak biz de Derya Naz ile Murat Uluırgı’ya mutluluklar diler. Ailelerini tebrik ederiz.  
Ak Parti eski Milletvekili Ömer Ünal’ın danışmanı Murat Uluırgı, Derya Naz ile evlendi.

Senem ve Ahmet Uluırgı ailesinin oğlu Murat; Ayşe ve Murat Karaca ailesinin kızı Derya Mavera Kır Düğün Bahçesi’nde düzenlenen muhteşem törenle dünya evine girdi.

Düğün töreninde çiftin nikâh şahitliklerini önceki dönem AK Parti Milletvekilleri Ömer Ünal, Hüsniye Erdoğan ve Uğur Kaleli yaparken,  düğüne çok sayıda davetli katıldı.

Düğün töreninde davetlilere Konya pilavı ikram edildi. Sevenleri Karaca ve Uluırgı ailelerini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

İpekyolu Medya ailesi olarak biz de Derya Naz ile Murat Uluırgı’ya mutluluklar diler. Ailelerini tebrik ederiz.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (