( (

Derbi Yerine Derya Dediler

Magazin 30.09.2019 - 09:40, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Derbi Yerine Derya Dediler

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası Kartal Anatolium Marmara Avm’nin Cumartesi konserlerinde bu hafta sahne Derya Uluğ’undu.
Kral Pop Radyo’nun medya sponsoru  olduğu konserde Derya Uluğ, keyifli bir konsere imza attı; Anatolium Marmara Avm’nin konseri alanında coşku tavandaydı.   DERBİE YERİNE DERYA DEDİLER   Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi’nin konser alanını dolduran 10 bin kişi muhteşem bir görüntü oluşturunca Derya Uluğ "Derbie yerine beni tercih ettiğiniz için burada olduğunuz için çok mutluyum, teşekkürler” dedi.
İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası Kartal Anatolium Marmara Avm’nin Cumartesi konserlerinde bu hafta sahne Derya Uluğ’undu.
Kral Pop Radyo’nun medya sponsoru  olduğu konserde Derya Uluğ, keyifli bir konsere imza attı; Anatolium Marmara Avm’nin konseri alanında coşku tavandaydı.
 
DERBİE YERİNE DERYA DEDİLER
 
Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi’nin konser alanını dolduran 10 bin kişi muhteşem bir görüntü oluşturunca Derya Uluğ "Derbie yerine beni tercih ettiğiniz için burada olduğunuz için çok mutluyum, teşekkürler” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (