( (

Davutoğlu’ndan ‘Gezi Parkı Davası’ Dilekçesi

Gündem 05.06.2022 - 18:54, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu’ndan ‘Gezi Parkı Davası’ Dilekçesi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Avukatı Ahmet Başçı, gündemdeki ‘Gezi Parkı Davası’na ilişkin bir açıklama yayımladı.
Bazı basın yayın organlarında yer alan, Ahmet Davutoğlu’nun Gezi Parkı Davası’na “şikayetçi” olarak yer aldığı yönündeki haberleri bir kez daha yalanlayan Başçı, Davutoğlu’nun Gezi Parkı Davası’na hiçbir zaman iştirak etmediğini ve kimseden şikayetçi olmadığını açıkladı.   Başçı, bu durumun tespiti amacıyla İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne bir dilekçe sunarak, herhangi bir şikayetlerinin olmadığını da ifade ettiklerini açıkladı.   Avukat Başçı’nın açıklaması şu şekilde:   Son dönemde bazı basın yayın organlarında yoğun surette müvekkilimiz Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Gezi Parkı Davasıyla alakalı olarak “şikayetçi” olduğu iddia edilerek, davaya katılım sağladığı da servis edilmektedir.   Sayın müvekkilimiz İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya hiçbir zaman iştirak etmemiş, hiçkimseden de şikayetçi olmamıştır.   Bu durumun tespiti amacıyla da sayın müvekkilimizi temsilen İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe sunarak, herhangi bir şikayetimizin olmadığı hususu ifade edilmiştir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.     Avukat Ahmet Başçı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Avukatı Ahmet Başçı, gündemdeki ‘Gezi Parkı Davası’na ilişkin bir açıklama yayımladı.

Bazı basın yayın organlarında yer alan, Ahmet Davutoğlu’nun Gezi Parkı Davası’na “şikayetçi” olarak yer aldığı yönündeki haberleri bir kez daha yalanlayan Başçı, Davutoğlu’nun Gezi Parkı Davası’na hiçbir zaman iştirak etmediğini ve kimseden şikayetçi olmadığını açıkladı.

 

Başçı, bu durumun tespiti amacıyla İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne bir dilekçe sunarak, herhangi bir şikayetlerinin olmadığını da ifade ettiklerini açıkladı.

 

Avukat Başçı’nın açıklaması şu şekilde:

 

Son dönemde bazı basın yayın organlarında yoğun surette müvekkilimiz Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Gezi Parkı Davasıyla alakalı olarak “şikayetçi” olduğu iddia edilerek, davaya katılım sağladığı da servis edilmektedir.

 

Sayın müvekkilimiz İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya hiçbir zaman iştirak etmemiş, hiçkimseden de şikayetçi olmamıştır.

 

Bu durumun tespiti amacıyla da sayın müvekkilimizi temsilen İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe sunarak, herhangi bir şikayetimizin olmadığı hususu ifade edilmiştir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Avukat Ahmet Başçı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (