( (

Davutoğlu’na Yakın İsim Taha Ün Gözaltına Alındı

Gündem 18.09.2020 - 14:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu’na Yakın İsim Taha Ün Gözaltına Alındı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen Taha Ün sabah saatlerinde gözaltına alındı.
Gelecek Partisi’nin siyasal işlerini yürüten Taha Ün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte gözaltına alındı. Taha Ün gözaltına alındığını paylaştığı bir twitter mesajıyla duyurdu. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen, Gelecek Partisi'nin siyasal iletişim çalışmalarını yürüten Taha Ün sabah saatlerinde evine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. “KAPIMIZA POLİS DAYANDI” Taha Ün, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yine hiçbir tebligat gelmeden, hiçbir telefon açılmadan bir sabah polis kapımıza dayandı. İfade vermeye gidiyoruz" dedi. Taha Ün serbest bırakıldıktan sonra ise “Görmeye duymaya alıştığımız cinsten bir hukuk skandalı ile sabah evimizde arama yapılarak, kelepçelenerek gözaltına alındık. şimdi serbestiz, detayları ilerleyen saatlerde inşaAllah paylaşacağım. ama şu kadarını söyleyeyim yakışmadı” diye yazdı.   İşte o mesajlar:   DAHA ÖNCE DE GÖZALTINA ALINMIŞTI Taha Ün, daha önce de Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan ve eşi Süheyb Öğüt’ün şikayeti üzerine gözaltına alınıp ifade vermişti. Taha Ün’ün “Pelikan örgütü” şeklindeki sosyal medya paylaşımları suçlama konusu yapılmıştı. Ün, Emine Erdoğan'ın eski özel kalem müdürü şimdilerde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin ile dünya evine girmişti.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen Taha Ün sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Gelecek Partisi’nin siyasal işlerini yürüten Taha Ün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte gözaltına alındı. Taha Ün gözaltına alındığını paylaştığı bir twitter mesajıyla duyurdu.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen, Gelecek Partisi'nin siyasal iletişim çalışmalarını yürüten Taha Ün sabah saatlerinde evine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

“KAPIMIZA POLİS DAYANDI”

Taha Ün, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yine hiçbir tebligat gelmeden, hiçbir telefon açılmadan bir sabah polis kapımıza dayandı. İfade vermeye gidiyoruz" dedi.

Taha Ün serbest bırakıldıktan sonra ise “Görmeye duymaya alıştığımız cinsten bir hukuk skandalı ile sabah evimizde arama yapılarak, kelepçelenerek gözaltına alındık. şimdi serbestiz, detayları ilerleyen saatlerde inşaAllah paylaşacağım. ama şu kadarını söyleyeyim yakışmadı” diye yazdı.  

İşte o mesajlar:

 

DAHA ÖNCE DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Taha Ün, daha önce de Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan ve eşi Süheyb Öğüt’ün şikayeti üzerine gözaltına alınıp ifade vermişti. Taha Ün’ün “Pelikan örgütü” şeklindeki sosyal medya paylaşımları suçlama konusu yapılmıştı.

Ün, Emine Erdoğan'ın eski özel kalem müdürü şimdilerde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin ile dünya evine girmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (