( (

Davutoğlu: Eserinizle Övünün, Dolar 10 Lira

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 13.11.2021 - 11:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu: Eserinizle Övünün, Dolar 10 Lira

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, 2 aylık yükselişinin ardından bu akşam 10 lira sınırını aşan dolar nedeniyle hükümeti eleştirdi.
Psikolojik bariyer olan 10 lira sınırını akşam saatlerinde aşıldığı görüldü. Ahmet Davutoğlu “Eserinizle övünün, propagandacılarla gerçeği gizleyemezsiniz” sözleriyel AK Parti ve MHP’yi eleştirdi. Türk lirasına basamak atlatan hükümetler! Eserinizle övünün, Dolar 10 TL! Milli onurumuzun simgesi olan TL 10 cent bile etmiyor! Büyük paralarla çalıştırdığınız propagandacılarla gerçeği gizleyemezsiniz. Aziz milletimiz “yerli ve milli” söylemine sığınıp, döviz ve faiz baronlarına hizmet edenlerin kim olduğunu gördü!İşte Davutoğlu’nun yayınladığı o mesaj:  
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, 2 aylık yükselişinin ardından bu akşam 10 lira sınırını aşan dolar nedeniyle hükümeti eleştirdi.

Psikolojik bariyer olan 10 lira sınırını akşam saatlerinde aşıldığı görüldü. Ahmet Davutoğlu “Eserinizle övünün, propagandacılarla gerçeği gizleyemezsiniz” sözleriyel AK Parti ve MHP’yi eleştirdi.

Türk lirasına basamak atlatan hükümetler!


Eserinizle övünün, Dolar 10 TL! Milli onurumuzun simgesi olan TL 10 cent bile etmiyor! Büyük paralarla çalıştırdığınız propagandacılarla gerçeği gizleyemezsiniz. Aziz milletimiz “yerli ve milli” söylemine sığınıp, döviz ve faiz baronlarına hizmet edenlerin kim olduğunu gördü!İşte Davutoğlu’nun yayınladığı o mesaj:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (