( (

Davutoğlu: Çözüm Sokakta Değil Sandıkta

Gündem 24.11.2021 - 16:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu: Çözüm Sokakta Değil Sandıkta

Ahmet Davutoğlu, İstanbul ve Ankara’da yaşanan hükümet protestolarına dikkat çekerek “Bu iş sokakta değil sandıkta çözülür” mesajı verdi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, artan döviz kuruna tepki göstermek için Ankara ve İstanbul’da sokağa çıkanlara seslenerek, “Bu iş sokakta değil, sandıkta çözülür” dedi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, protestolara ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Eskişehir’de vatandaşlar, döviz kurunun gün boyu artış göstermesini ve hükümetin ekonomi politikalarını sokağa çıkarak protesto etti. Bu iş sokakta değil, sandıkta çözülür! Sizi sokağa çağıranlara kulak asmayın, tuzağa düşmeyin! Seçimle gelen, seçimle gidecektir. Gelin yanımızda yer alın. Sandıkta bu beceriksiz iktidarı hep birlikte gönderelim. Geleceğe Güvenle yürüyelim.  
Ahmet Davutoğlu, İstanbul ve Ankara’da yaşanan hükümet protestolarına dikkat çekerek “Bu iş sokakta değil sandıkta çözülür” mesajı verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, artan döviz kuruna tepki göstermek için Ankara ve İstanbul’da sokağa çıkanlara seslenerek, “Bu iş sokakta değil, sandıkta çözülür” dedi.


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, protestolara ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Eskişehir’de vatandaşlar, döviz kurunun gün boyu artış göstermesini ve hükümetin ekonomi politikalarını sokağa çıkarak protesto etti.

Bu iş sokakta değil, sandıkta çözülür! Sizi sokağa çağıranlara kulak asmayın, tuzağa düşmeyin! Seçimle gelen, seçimle gidecektir. Gelin yanımızda yer alın. Sandıkta bu beceriksiz iktidarı hep birlikte gönderelim. Geleceğe Güvenle yürüyelim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (