( (

Davutoğlu, Babası İçin Yazılan Şiiri Seslendirdi (VİDEOLU)

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 21.06.2020 - 15:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu, Babası İçin Yazılan Şiiri Seslendirdi (VİDEOLU)

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, babalar günü için şiir okudu. Davutoğlu, partisinin Konya İl Başkanlığı tarafından rahmetli babası Mehmet Duran Davutoğlu anısına hazırlanan şiiri okuyarak, resmi sosyal medya hesabından tüm babaların, babalar gününü de kutlayarak paylaştı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, babalar gününe özel hazırlanan video klip için, mikrofon başına geçti. Çınardı Babam isimli şiiri seslendiren Davutoğlu’nun paylaşımı, kısa sürede büyük beğeni topladı.    Ahmet Davutoğlu’nun okuduğu şiir şu mısralardan oluştu;  ÇINARDI BABAM Mimardı garibin gönlünü yapan Sultana su veren pınardı babam Alın teri derdi gerisi yalan Kıble Kayası’ydı vakardı babam   Soyumuz gelse de Orta Asya’dan Dünyaya yayıldı bu aşk Konya’dan Asla ayırmadı Kars’ı Bosna’dan Ne imkânı varsa sunardı babam   Ona bir rahmetti kar dolu boran Duruş'u öğreten sözünde Duran  Halka hizmet için bir vakıf kuran Erenlerin piri hisardı babam   Kur’an’a uyardı devran nedir ki Kalplere bakardı unvan nedir ki Yeşildirek’teki dükkân nedir ki Kimsesizler için yanardı babam   Hem Anadolu’ydu hem de irfandı  Fatih’ten Taşkent’e Ahi Evrandı Gonca güller açan marttı nisandı  Yetmişinde dahi bahardı babam   Bazı duygular ki sığmaz lisana Yenik düşer sanma sevda zamana Bir güneş bilirdi iki cihana Adaşını her dem anardı babam   At koşturan kimdi onca vadide Selçuk Bey de bizdik Osman Gazi de Kendi gelecekte kökü mazide Huzur bulduğumuz çınardı babam
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, babalar günü için şiir okudu. Davutoğlu, partisinin Konya İl Başkanlığı tarafından rahmetli babası Mehmet Duran Davutoğlu anısına hazırlanan şiiri okuyarak, resmi sosyal medya hesabından tüm babaların, babalar gününü de kutlayarak paylaştı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, babalar gününe özel hazırlanan video klip için, mikrofon başına geçti. Çınardı Babam isimli şiiri seslendiren Davutoğlu’nun paylaşımı, kısa sürede büyük beğeni topladı. 

 

Ahmet Davutoğlu’nun okuduğu şiir şu mısralardan oluştu; 

ÇINARDI BABAM

Mimardı garibin gönlünü yapan
Sultana su veren pınardı babam
Alın teri derdi gerisi yalan
Kıble Kayası’ydı vakardı babam

 

Soyumuz gelse de Orta Asya’dan
Dünyaya yayıldı bu aşk Konya’dan
Asla ayırmadı Kars’ı Bosna’dan
Ne imkânı varsa sunardı babam

 

Ona bir rahmetti kar dolu boran
Duruş'u öğreten sözünde Duran 
Halka hizmet için bir vakıf kuran
Erenlerin piri hisardı babam

 

Kur’an’a uyardı devran nedir ki
Kalplere bakardı unvan nedir ki
Yeşildirek’teki dükkân nedir ki
Kimsesizler için yanardı babam

 

Hem Anadolu’ydu hem de irfandı 
Fatih’ten Taşkent’e Ahi Evrandı
Gonca güller açan marttı nisandı 
Yetmişinde dahi bahardı babam

 

Bazı duygular ki sığmaz lisana
Yenik düşer sanma sevda zamana
Bir güneş bilirdi iki cihana
Adaşını her dem anardı babam

 

At koşturan kimdi onca vadide
Selçuk Bey de bizdik Osman Gazi de
Kendi gelecekte kökü mazide
Huzur bulduğumuz çınardı babam


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (