( (

Covid 19 Vatandaşa İmkân Bulduruyor

Bölge 19.04.2020 - 13:06, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Covid 19 Vatandaşa İmkân Bulduruyor

Covid 19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan vatandaşlar evlerinde vakit geçirmek için her imkanı değerlendiriyor
Koronavirüs (COVİD 19) kapsamında sokağa çıkamayan 20 yaş altı gençler ve 65 yaş üstü yaşlılarımızın yanısıra 2 haftadır sürdürülen ve hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı vatandaşlara vakit geçirmek için imkan bulduruyor.   Bahçeli evi olan Vatandaşlar bahçesinde vakit geçirmeye çalışırken, Konya Merkezde İmam-Hatip'lik yapan Ümmet Yalpır'da bu bağlamda evindeki çalışma masasını tenis masasına çevirip oğlu ile masa tenisi oynayarak hem Korona'dan sakınıyor hem de spor yaparak sitres atıyor.
Covid 19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan vatandaşlar evlerinde vakit geçirmek için her imkanı değerlendiriyor

Koronavirüs (COVİD 19) kapsamında sokağa çıkamayan 20 yaş altı gençler ve 65 yaş üstü yaşlılarımızın yanısıra 2 haftadır sürdürülen ve hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı vatandaşlara vakit geçirmek için imkan bulduruyor.

 

Bahçeli evi olan Vatandaşlar bahçesinde vakit geçirmeye çalışırken, Konya Merkezde İmam-Hatip'lik yapan Ümmet Yalpır'da bu bağlamda evindeki çalışma masasını tenis masasına çevirip oğlu ile masa tenisi oynayarak hem Korona'dan sakınıyor hem de spor yaparak sitres atıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (