( (

Çobanoğlu, CHP Selçuklu’ya Yeniden Aday

Siyaset 08.12.2019 - 10:54, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çobanoğlu, CHP Selçuklu’ya Yeniden Aday

CHP Selçuklu İlçesinin 15 Aralık’ta yapacağı ilçe kongresinde yeniden Selçuklu ilçesi başkanlığına aday olduğunu açıklayan CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, bugüne kadar kendisine destek veren partililere teşekkür etti.
Ali Naci Çobanoğlu’nun CHP İl Binasındaki düzenlediği basın açıklamasına, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Selçuklu yönetimi, ilçe başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, partililer katıldı. CHP Selçuklu İlçe kongresinde yeniden Selçuklu İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, “Üç dönem partimizin Selçuklu ilçesinde yönetimlerde bulundum. Genel merkez delegeliği görevini yaptım. İki yıldır da Selçuklu İlçe Başkanlığına sürdürüyorum. 15 Aralık 2019 tarihinde yapacağımız ilçe kongremizde yeniden ilçe başkanlığına adayım. Bugünü kadar bana destek veren yönetim kuruluna, üyelerimize, il başkanımız Barış Bektaş’a ve yönetim kurulu üyelerine, il kadın kolları başkanımız Şerife Tunç’a, gençlik kolları ve kadın kollarımıza ve bütün partililerimize teşekkür ediyorum.  Kongre sonrası yeniden ilçe başkanı seçildiğim takdirde, cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak ve partimizin iktidarını sağlamak için yönetim kuruluna seçilecek olan arkadaşlarımızla ve partililerimizle çalışıp, mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Ülkemiz Endişe Verici Bir Gündemden Geçiyor Ülkemizdeki siyasal gelişmeleri ve gündemi de değerlendiren CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, “Ülkemiz son aylarda endişe verici bir gündemden geçiyor. Ekonomik, siyasal, eğitim ve sosyal sorunların yanında, 4 milyon sığınmacının ülkemize gelmesiyle sosyo-ekonomik sorunlarımız artmıştır.  Gençlerimiz işsiz olduğu kadar, huzursuz ve mutsuzdur. Gelecek kaygısından dolayı bulanıma giriyorlar. İntihar ediyorlar. Bu gençlerimizin intiharını iktidarın başka sebeplere bağlaması yanlıştır. Halkımız geçim sıkıntısı içindedir. Diğer taraftan kadın cinayetleri giderek artıyor. Kadın cinayetlerini ve ülkemizin sorunlarını çözecek olan hükümettir. Sorunları çözmenin yerine gündem değiştirilerek, ülkemiz oyalandırılıyor.  17 yıldır ülkemizde yaşanılan çürümeyi hiçbir iktidar yaşatmadı. Bizlere ve halkımıza bunları yaşatmanın hiçbir kimsenin hakkı yoktur.  Ülkemizin bütün bu sorunlarından kurtaracak olan partimiz CHP ve CHP’nin iktidarıdır. Onun içinde partimizin iktidarı, ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışacağız. Yeniden CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına adaylığımı açıkladığım toplantıya katıldığınız için hepinizi teşekkür ederek, desteğinizi bekliyorum” diye konuştu.
CHP Selçuklu İlçesinin 15 Aralık’ta yapacağı ilçe kongresinde yeniden Selçuklu ilçesi başkanlığına aday olduğunu açıklayan CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, bugüne kadar kendisine destek veren partililere teşekkür etti.

Ali Naci Çobanoğlu’nun CHP İl Binasındaki düzenlediği basın açıklamasına, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Selçuklu yönetimi, ilçe başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, partililer katıldı.

CHP Selçuklu İlçe kongresinde yeniden Selçuklu İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, “Üç dönem partimizin Selçuklu ilçesinde yönetimlerde bulundum. Genel merkez delegeliği görevini yaptım. İki yıldır da Selçuklu İlçe Başkanlığına sürdürüyorum. 15 Aralık 2019 tarihinde yapacağımız ilçe kongremizde yeniden ilçe başkanlığına adayım. Bugünü kadar bana destek veren yönetim kuruluna, üyelerimize, il başkanımız Barış Bektaş’a ve yönetim kurulu üyelerine, il kadın kolları başkanımız Şerife Tunç’a, gençlik kolları ve kadın kollarımıza ve bütün partililerimize teşekkür ediyorum.  Kongre sonrası yeniden ilçe başkanı seçildiğim takdirde, cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak ve partimizin iktidarını sağlamak için yönetim kuruluna seçilecek olan arkadaşlarımızla ve partililerimizle çalışıp, mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Ülkemiz Endişe Verici Bir Gündemden Geçiyor

Ülkemizdeki siyasal gelişmeleri ve gündemi de değerlendiren CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, “Ülkemiz son aylarda endişe verici bir gündemden geçiyor. Ekonomik, siyasal, eğitim ve sosyal sorunların yanında, 4 milyon sığınmacının ülkemize gelmesiyle sosyo-ekonomik sorunlarımız artmıştır.  Gençlerimiz işsiz olduğu kadar, huzursuz ve mutsuzdur. Gelecek kaygısından dolayı bulanıma giriyorlar. İntihar ediyorlar. Bu gençlerimizin intiharını iktidarın başka sebeplere bağlaması yanlıştır. Halkımız geçim sıkıntısı içindedir. Diğer taraftan kadın cinayetleri giderek artıyor. Kadın cinayetlerini ve ülkemizin sorunlarını çözecek olan hükümettir. Sorunları çözmenin yerine gündem değiştirilerek, ülkemiz oyalandırılıyor.  17 yıldır ülkemizde yaşanılan çürümeyi hiçbir iktidar yaşatmadı. Bizlere ve halkımıza bunları yaşatmanın hiçbir kimsenin hakkı yoktur.  Ülkemizin bütün bu sorunlarından kurtaracak olan partimiz CHP ve CHP’nin iktidarıdır. Onun içinde partimizin iktidarı, ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışacağız. Yeniden CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına adaylığımı açıkladığım toplantıya katıldığınız için hepinizi teşekkür ederek, desteğinizi bekliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (