( (

Çılgın Davulcu, Havada, Karada, Denizin Altında Davul Çaldı

Kültür Sanat 11.09.2021 - 13:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çılgın Davulcu, Havada, Karada, Denizin Altında Davul Çaldı

Havada ve karada davul çalan Tekirdağlı Asma Davul Virtüözü Ahmet Çelik, şimdi de denizin dibinde balıkların arasında davul çaldı
 Havada ve karada davul çalan Tekirdağlı Asma Davul Virtüözü Ahmet Çelik, şimdi de denizin dibinde balıkların arasında davul çaldı. Çılgın davulcunun su altında davul çalarken ki anları renkli görüntülere sahne oldu.    Yıllardır Tekirdağ’da düğünlerde ve özel gecelerde davul çalan Tekirdağlı Asma Davul Virtüözü Ahmet Çelik, davuluyla ilklere imza atıyor. Daha önce 2 bin metrede paraşütle havalanarak davul çalan Tekirdağlı Asma Davul Virtüözü Ahmet Çelik, yeni bir çılgın çalışmaya daha imza atmak için davulu ile Muğla’nın Fethiye ilçesinde denize daldı. Denizin en dibine dalan Çelik, suyun altında davulunu çalmaya başladı. Balıklar arasında davul çalan Çılgın Davul Virtüözü Çelik’in o anları renkli görüntülere sahne oldu.   Çelik yaptığı açıklamada, “Kendi mesleğimde ilkleri başarmayı çok seviyorum. Davul ile ilk defa dalış yaptım. Çok zoru ama zoru başardım” dedi.  
Havada ve karada davul çalan Tekirdağlı Asma Davul Virtüözü Ahmet Çelik, şimdi de denizin dibinde balıkların arasında davul çaldı
 Havada ve karada davul çalan Tekirdağlı Asma Davul Virtüözü Ahmet Çelik, şimdi de denizin dibinde balıkların arasında davul çaldı. Çılgın davulcunun su altında davul çalarken ki anları renkli görüntülere sahne oldu.   

Yıllardır Tekirdağ’da düğünlerde ve özel gecelerde davul çalan Tekirdağlı Asma Davul Virtüözü Ahmet Çelik, davuluyla ilklere imza atıyor. Daha önce 2 bin metrede paraşütle havalanarak davul çalan Tekirdağlı Asma Davul Virtüözü Ahmet Çelik, yeni bir çılgın çalışmaya daha imza atmak için davulu ile Muğla’nın Fethiye ilçesinde denize daldı.

Denizin en dibine dalan Çelik, suyun altında davulunu çalmaya başladı. Balıklar arasında davul çalan Çılgın Davul Virtüözü Çelik’in o anları renkli görüntülere sahne oldu.
  Çelik yaptığı açıklamada, “Kendi mesleğimde ilkleri başarmayı çok seviyorum. Davul ile ilk defa dalış yaptım. Çok zoru ama zoru başardım” dedi.
cilgin-davulcu-001.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (