( (

CHP’ye, TÜRSAB’ tan Ziyaret

Bölge 18.11.2020 - 11:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP’ye, TÜRSAB’ tan Ziyaret

CHP Konya il Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, zorda olan turizm sektörüne hibe verilmesi gerektiğini söyledi.
TÜRSAB’ın CHP Konya il başkanlığına gerçekleştirdiği iadeyi ziyarette; TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan’a yönetim kurulu üyelerinden Murat Sarıkaya, S. İbrahim Durmuş ve Yılmaz Çınardalı eşlik etti. Ziyarette TÜRSAB Konya B.T.K.  Başkanı Ödal Karahan turizm sektörünün pandemi süreciyle birlikte ayakta kalmakta zorlandığını belirterek, “Bütün dünya da olduğu gibi ülkemizde görülen salgından dolayı turizm sektörü zor durumdadır. Tamamen normalleşme döneminin tahminen 2022’yi bulacağından dolayı sektör olarak zorlanacağımız gibi bitebiliriz. Kredileri, vergileri, SSK primlerini ödeyemez duruma düşeceğiz. Bu durumdan dolayı da özellikle turizm sektörüne hibe verilmelidir. Ancak bu sayede sektör ayakta kalabilir. Turizm sektörünün sorunları ve çözümü noktasında gösterdiğiniz ilgiden dolayı da teşekkür ederiz.   Bizlerin tek amacı, Konya turizminin geliştirilmesi ve yeni markaların çıkmasıdır. Şehrimizin turizm sektöründe katma değerinin yükseltilmesidir.  Bu amaç doğrultusunda ziyaretler yapmaktayız.  Sizlerden de bu konuda katkı bekliyoruz” dedi. Turizm Sektörüne Sahip çıkılarak, hibe verilmelidir  CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ülkemizdeki önemli sektörlerden birisi olan turizm sektörüne sahip çıkılması gerektiğini dile getirerek, “Şehrimizde gerek ekonomik gerekse pandemi sürecinde bütün sektörlerin sorunlarını takip ediyoruz. Genel Başkan yardımlarımız ve Milletvekillerimizle birlikte iş dünyasını, esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunları hakkında bir rapor oluşturarak genel merkezimize ilettik. Özellikle turizm sektörünün yaşadığı sorunları yakından takip ediyoruz. Sektörün ayakta kalması için elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Pandemi süreciyle birlikte turizm sektörünün ayakta kalması gittikçe zorlaşıyor. Sektörün ayakta kalması için hibe verilerek, sahiplenmelidir. Bu konuda partimiz üstüne düşen görevi yerine getirecektir. Diğer taraftan şehrimizde turizme bakış açısı değişmelidir. Bakış açısından sorunlar olduğunu biliyoruz. Yeni markalar oluşturularak, Konya turizminin geliştirilmesi şarttır. Çünkü Konya’da bu potansiyelin var olduğunu biliyoruz. Ortak akılla turizm sektörünün gelişeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.       CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a, TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan turizm sektörünün sorunlarına ilişkin bir rapor vererek, bir tablo hediye etti.
CHP Konya il Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, zorda olan turizm sektörüne hibe verilmesi gerektiğini söyledi.

TÜRSAB’ın CHP Konya il başkanlığına gerçekleştirdiği iadeyi ziyarette; TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan’a yönetim kurulu üyelerinden Murat Sarıkaya, S. İbrahim Durmuş ve Yılmaz Çınardalı eşlik etti.

Ziyarette TÜRSAB Konya B.T.K.  Başkanı Ödal Karahan turizm sektörünün pandemi süreciyle birlikte ayakta kalmakta zorlandığını belirterek, “Bütün dünya da olduğu gibi ülkemizde görülen salgından dolayı turizm sektörü zor durumdadır. Tamamen normalleşme döneminin tahminen 2022’yi bulacağından dolayı sektör olarak zorlanacağımız gibi bitebiliriz. Kredileri, vergileri, SSK primlerini ödeyemez duruma düşeceğiz. Bu durumdan dolayı da özellikle turizm sektörüne hibe verilmelidir. Ancak bu sayede sektör ayakta kalabilir. Turizm sektörünün sorunları ve çözümü noktasında gösterdiğiniz ilgiden dolayı da teşekkür ederiz.   Bizlerin tek amacı, Konya turizminin geliştirilmesi ve yeni markaların çıkmasıdır. Şehrimizin turizm sektöründe katma değerinin yükseltilmesidir.  Bu amaç doğrultusunda ziyaretler yapmaktayız.  Sizlerden de bu konuda katkı bekliyoruz” dedi.

Turizm Sektörüne Sahip çıkılarak, hibe verilmelidir

 CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ülkemizdeki önemli sektörlerden birisi olan turizm sektörüne sahip çıkılması gerektiğini dile getirerek, “Şehrimizde gerek ekonomik gerekse pandemi sürecinde bütün sektörlerin sorunlarını takip ediyoruz. Genel Başkan yardımlarımız ve Milletvekillerimizle birlikte iş dünyasını, esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunları hakkında bir rapor oluşturarak genel merkezimize ilettik. Özellikle turizm sektörünün yaşadığı sorunları yakından takip ediyoruz. Sektörün ayakta kalması için elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Pandemi süreciyle birlikte turizm sektörünün ayakta kalması gittikçe zorlaşıyor. Sektörün ayakta kalması için hibe verilerek, sahiplenmelidir. Bu konuda partimiz üstüne düşen görevi yerine getirecektir. Diğer taraftan şehrimizde turizme bakış açısı değişmelidir. Bakış açısından sorunlar olduğunu biliyoruz. Yeni markalar oluşturularak, Konya turizminin geliştirilmesi şarttır. Çünkü Konya’da bu potansiyelin var olduğunu biliyoruz. Ortak akılla turizm sektörünün gelişeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.      

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a, TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan turizm sektörünün sorunlarına ilişkin bir rapor vererek, bir tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (