( (

CHP’ye, Deva’dan İadeyi Ziyaret

Bölge 05.11.2020 - 12:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP’ye, Deva’dan İadeyi Ziyaret

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerine, Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyeleri iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette, ülkenin ve Konya’nın sorunlarıyla İzmir’deki deprem konuşuldu.
Deva Partisinin ziyaretinden memnun olduklarını belirten CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş parti çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Esnaf ziyaretleri ve Kobi ziyaretlerimiz oldu. Yurtiçine iş yapanların durumlarının kötü olduğunu, yurt dışına iş yapıp, ihracat yapanların durumlarının da iyi olduğunu gördük. Pandemi sürecinde esnaflarımız ve sanatkârlarımız genelde sıkıntılıdır. Bu süreçte esnaflarımızın ayakta kalması ve işini devam ettirmesi için her anlamda destek verilerek, rahat bir nefes alması sağlanmalıdır. Şehrimizde ve ülkemizde siyaset biraz daha yumuşadı.  Olası bir seçimde oy geçişleri olabilir. Saha çalışmalarımızda halkımıza iktidarın yanlışlarını anlatarak, diyaloğumuzu arttırıyoruz. Deva Partisine bir ilginin olduğunu görüyoruz. Mümkün mertebe milletimizin ve Konya’nın sorunlarını gündeme taşıyıp, birlikte takip edebiliriz.  Sizlere çıktığınız yolda başarılar diliyoruz” dedi. Konya’da Siyasi Tercihlerin Değiştiğini Görüyoruz  Ziyarette, Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca siyasi tercihlerin değiştiğini gördüklerini ifade ederek, “Gerek parti çalışmalarında gerekse esnaf ziyaretlerimizde Konya’da siyasi tercihlerin değişeceğini görüyoruz.  Vatandaşlarımız iktidarın yaptığı yanlışların farkındadır. Konya’da iç içe yaşıyoruz. Siyasi anlamda görüşlerimiz farklı olabilir. Ancak ülkemiz ve şehrimizin sorunlarının takibinde birlikte hareket edebiliriz.  13 ilçede ilçe teşkilatımızı tamamladık. Bu ayın 27’sinde Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın katılacağı il kongremizi gerçekleştireceğiz. Konya il kongremize sizleri ve Konyalı hemşerilerimizi bekliyoruz.  Konya genelinde pandemi de bir düşüş var. Güzel bir gelişmedir.  İnşallah hep böyle gider. Aşı bulunsa da pandemiden kurtulmamız en az bir yıl süreceği görülüyor. Bizi kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz” diye konuştu.
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerine, Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyeleri iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette, ülkenin ve Konya’nın sorunlarıyla İzmir’deki deprem konuşuldu.

Deva Partisinin ziyaretinden memnun olduklarını belirten CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş parti çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Esnaf ziyaretleri ve Kobi ziyaretlerimiz oldu. Yurtiçine iş yapanların durumlarının kötü olduğunu, yurt dışına iş yapıp, ihracat yapanların durumlarının da iyi olduğunu gördük. Pandemi sürecinde esnaflarımız ve sanatkârlarımız genelde sıkıntılıdır. Bu süreçte esnaflarımızın ayakta kalması ve işini devam ettirmesi için her anlamda destek verilerek, rahat bir nefes alması sağlanmalıdır. Şehrimizde ve ülkemizde siyaset biraz daha yumuşadı.  Olası bir seçimde oy geçişleri olabilir. Saha çalışmalarımızda halkımıza iktidarın yanlışlarını anlatarak, diyaloğumuzu arttırıyoruz. Deva Partisine bir ilginin olduğunu görüyoruz. Mümkün mertebe milletimizin ve Konya’nın sorunlarını gündeme taşıyıp, birlikte takip edebiliriz.  Sizlere çıktığınız yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Konya’da Siyasi Tercihlerin Değiştiğini Görüyoruz

 Ziyarette, Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca siyasi tercihlerin değiştiğini gördüklerini ifade ederek, “Gerek parti çalışmalarında gerekse esnaf ziyaretlerimizde Konya’da siyasi tercihlerin değişeceğini görüyoruz.  Vatandaşlarımız iktidarın yaptığı yanlışların farkındadır. Konya’da iç içe yaşıyoruz. Siyasi anlamda görüşlerimiz farklı olabilir. Ancak ülkemiz ve şehrimizin sorunlarının takibinde birlikte hareket edebiliriz.  13 ilçede ilçe teşkilatımızı tamamladık. Bu ayın 27’sinde Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın katılacağı il kongremizi gerçekleştireceğiz. Konya il kongremize sizleri ve Konyalı hemşerilerimizi bekliyoruz.  Konya genelinde pandemi de bir düşüş var. Güzel bir gelişmedir.  İnşallah hep böyle gider. Aşı bulunsa da pandemiden kurtulmamız en az bir yıl süreceği görülüyor. Bizi kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (