( (

CHP'li Parlaker'den Ölüm Kavşağı Tepkisi

Bölge 28.06.2020 - 14:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP'li Parlaker'den Ölüm Kavşağı Tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunak İlçe Başkanı geçtiğimiz günlerde Yunak -Ankara yolu Dört Yol kavşağında yaşanan kaza ile alakalı yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında Dört Yol kavşağının halk arasında ÖLÜM KAVŞAĞI olarak adlandırıldığını dile getirerek yetkilileri göreve çağırdı.
Başkan Parlaker açıklamasında ;geçtiğimiz günlerde yaşanan kaza  sonucu yaşamını tarım işçisi olarak devam ettirmeye çalışan  3'ü çocuk 7 kişi hayatını kaybetmiş  ve 11 kişi kazadan yaralı olarak kurtulmuş ,yaşanan bu elim olay millet olarak hepimizin  yüreğini sızlatmıştır.CHP olarak hayatını kaybedenlere rahmet ve acılı aileye sabır ve başsağlığı diliyoruz.   Kazaların defaten yaşandığı Yunak -Ankara yolundaki Dörtyol (Ölüm ) Kavşağı için yetkililer biran önce gereğini yapmalı ve hafızalara vahim bir şekilde kazınan bu tür kazaların yaşanmaması için o bölgeye alt veya üst geçit inşa edilmelidir.18 yıldır  iktidarı elinde bulunduran erk sahipleri  her fırsatta duble yol,bölünmüş yol ve yaptığı köprülerle övünmesine rağmen bölgemize yansıyan tek şey ise acıların her geçen gün duble hale gelmesi ve kazadan sonra geriye kalan ailelerin yüreklerinin bölünmesidir.   Ülke genelinde büyük yankı uyandıran bu vahim kazadan sonra umarım yetkililer bu olayı mukadderata bağlayarak unutmaz,bölgede gereken çalışmaları başlatırlar.Bölgemizde bu tür olayların bir daha yaşanmaması adına CHP Yunak olarak  bu işin takipçisi olmaya ve vatandaşlarımızın sesini duyurmaya devam edeceğiz dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunak İlçe Başkanı geçtiğimiz günlerde Yunak -Ankara yolu Dört Yol kavşağında yaşanan kaza ile alakalı yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında Dört Yol kavşağının halk arasında ÖLÜM KAVŞAĞI olarak adlandırıldığını dile getirerek yetkilileri göreve çağırdı.

Başkan Parlaker açıklamasında ;geçtiğimiz günlerde yaşanan kaza  sonucu yaşamını tarım işçisi olarak devam ettirmeye çalışan  3'ü çocuk 7 kişi hayatını kaybetmiş  ve 11 kişi kazadan yaralı olarak kurtulmuş ,yaşanan bu elim olay millet olarak hepimizin  yüreğini sızlatmıştır.CHP olarak hayatını kaybedenlere rahmet ve acılı aileye sabır ve başsağlığı diliyoruz.

 

Kazaların defaten yaşandığı Yunak -Ankara yolundaki Dörtyol (Ölüm ) Kavşağı için yetkililer biran önce gereğini yapmalı ve hafızalara vahim bir şekilde kazınan bu tür kazaların yaşanmaması için o bölgeye alt veya üst geçit inşa edilmelidir.18 yıldır  iktidarı elinde bulunduran erk sahipleri  her fırsatta duble yol,bölünmüş yol ve yaptığı köprülerle övünmesine rağmen bölgemize yansıyan tek şey ise acıların her geçen gün duble hale gelmesi ve kazadan sonra geriye kalan ailelerin yüreklerinin bölünmesidir.

 

Ülke genelinde büyük yankı uyandıran bu vahim kazadan sonra umarım yetkililer bu olayı mukadderata bağlayarak unutmaz,bölgede gereken çalışmaları başlatırlar.Bölgemizde bu tür olayların bir daha yaşanmaması adına CHP Yunak olarak  bu işin takipçisi olmaya ve vatandaşlarımızın sesini duyurmaya devam edeceğiz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (