( (

CHP’li Gençlerden, Yaşlı Vatandaşlara Yardım

Gündem 31.03.2020 - 12:21, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP’li Gençlerden, Yaşlı Vatandaşlara Yardım

CHP Konya İl Gençlik Kolları tarafından Koronavirüsü salgını nedeniyle evlerinden çıkmaları yasak olan 65 yaş ve üstü vatandaşlara yardım kampanyası başlatıldı.
CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan “CHP'li Gençlerden Koronavirüse karşı Dayanışma Çağrısı ve Bu Binada Gençlik Var” kampanyası çerçevesinde tüm yurtta olduğu gibi, Konya’da Seydişehir, Selçuklu,  Ereğli ve diğer ilçelerde yardım kampanyası düzenlendi.      Koronavirüs’le mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra evlerinden çıkamayan yaşlı vatandaşlara yardım etmek için CHP Konya Gençlik Kolları ilçelerdeki yaşlı vatandaşların ilaç, temel gıda ve buna benzer ihtiyaçlarının temin edilmesi için iletişime geçerek, ihtiyaçlarını gideriyor.          Gençlerimizin Emeklerine Sağlık   CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Gençlerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederken, emeklerine sağlık diyorum. Yaşlı vatandaşlarımıza market, ilaç ve diğer alışverişlerini temininde yardımcı oluyorlar. CHP Gençlik Kollarımız, ekonomik ve toplumsal açıdan ülkemizi hızlı bir şekilde etkileyen bu virüse karşı en etkili ilacın dayanışma olduğunu görüyor. Bu amaç doğrultusunda elinden geleni yapıyor.  Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Mardin, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Tokat ve Zonguldak gibi kentlerde de aktif çalışmalar yürütüldü. Bu kentlerin hepsinde yaş almış insanlarımızın yoğun olarak yaşadığı ilçeler var. Konya’da ilçelerimizde de gençlerimiz çalışmalarına devam ediyor. Umarım en kısa sürede toplumsal dayanışmamız sayesinde Koronavirüs salgınından ülkemiz ve dünya kurtulur. Normal hayatımıza kavuşuruz” dedi.  
CHP Konya İl Gençlik Kolları tarafından Koronavirüsü salgını nedeniyle evlerinden çıkmaları yasak olan 65 yaş ve üstü vatandaşlara yardım kampanyası başlatıldı.

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan “CHP'li Gençlerden Koronavirüse karşı Dayanışma Çağrısı ve Bu Binada Gençlik Var” kampanyası çerçevesinde tüm yurtta olduğu gibi, Konya’da Seydişehir, Selçuklu,  Ereğli ve diğer ilçelerde yardım kampanyası düzenlendi.   

 

Koronavirüs’le mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra evlerinden çıkamayan yaşlı vatandaşlara yardım etmek için CHP Konya Gençlik Kolları ilçelerdeki yaşlı vatandaşların ilaç, temel gıda ve buna benzer ihtiyaçlarının temin edilmesi için iletişime geçerek, ihtiyaçlarını gideriyor.       

 

Gençlerimizin Emeklerine Sağlık

 

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Gençlerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederken, emeklerine sağlık diyorum. Yaşlı vatandaşlarımıza market, ilaç ve diğer alışverişlerini temininde yardımcı oluyorlar. CHP Gençlik Kollarımız, ekonomik ve toplumsal açıdan ülkemizi hızlı bir şekilde etkileyen bu virüse karşı en etkili ilacın dayanışma olduğunu görüyor. Bu amaç doğrultusunda elinden geleni yapıyor.  Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Mardin, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Tokat ve Zonguldak gibi kentlerde de aktif çalışmalar yürütüldü. Bu kentlerin hepsinde yaş almış insanlarımızın yoğun olarak yaşadığı ilçeler var. Konya’da ilçelerimizde de gençlerimiz çalışmalarına devam ediyor. Umarım en kısa sürede toplumsal dayanışmamız sayesinde Koronavirüs salgınından ülkemiz ve dünya kurtulur. Normal hayatımıza kavuşuruz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (