( (

CHP’den, Atatürk Konulu Fotoğraf Sergisi

Kültür Sanat 10.11.2020 - 14:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP’den, Atatürk Konulu Fotoğraf Sergisi

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. Ölüm yıldönümü nedeniyle CHP Karatay İlçesi ve İl Gençlik Kollarının birlikte düzenledikleri Atatürk konulu fotoğraf sergisi açıldı.
CHP Karatay İlçe binası önünde açılan Atatürk konulu fotoğraf sergisinin açılışına CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri,  Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, yönetim kurulu üyeleri,  Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte, partililer katıldı. Sergi açılışında konuşan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Cumhuriyetimizin ve partimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 82. Yıldönümünde ulumuzda ve şehrimizde özlemle ve minnetle anıyoruz. Atatürk, bizden birisidir. Büyük kahraman bunu ifade ederek, bizlere bir gerçeği haykırmaktadır. Bu ülkede yaşayan herkes, bu ülke üzerinde bir Mustafa Kemal olarak sorumluluk sahibidir. Bugün olan olaylara seyirci kalamayız, adaletsizliklere, haksızlıklara elimiz kolumuz bağlı duramayız. Vatanı koruma sırası geldiğinde bir yana çekilemeyiz. Haksızlıkların karşısında durmak, adaletsizlikleri yok ederek adaleti hakim kılmak, özgürlüğü yok etmeye çalışanların karşısına dikilerek özgürlüğü korumak bu ülkede yaşayan herkesin görevidir. Türk Milleti onun emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini sonsuza tadar yaşatacaktır. Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Karatay İlçemiz Atatürk konulu bir fotoğraf sergisi açtı. Karatay ilçemize, İl Gençlik Kollarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. CHP Karatay İlçesi ve İl Gençlik Kollarının birlikte açtığı, Atatürk konulu fotoğraf sergisi bir gün süre ile açık kalacaktır.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. Ölüm yıldönümü nedeniyle CHP Karatay İlçesi ve İl Gençlik Kollarının birlikte düzenledikleri Atatürk konulu fotoğraf sergisi açıldı.

CHP Karatay İlçe binası önünde açılan Atatürk konulu fotoğraf sergisinin açılışına CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri,  Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, yönetim kurulu üyeleri,  Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte, partililer katıldı.

Sergi açılışında konuşan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Cumhuriyetimizin ve partimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 82. Yıldönümünde ulumuzda ve şehrimizde özlemle ve minnetle anıyoruz. Atatürk, bizden birisidir. Büyük kahraman bunu ifade ederek, bizlere bir gerçeği haykırmaktadır. Bu ülkede yaşayan herkes, bu ülke üzerinde bir Mustafa Kemal olarak sorumluluk sahibidir. Bugün olan olaylara seyirci kalamayız, adaletsizliklere, haksızlıklara elimiz kolumuz bağlı duramayız. Vatanı koruma sırası geldiğinde bir yana çekilemeyiz. Haksızlıkların karşısında durmak, adaletsizlikleri yok ederek adaleti hakim kılmak, özgürlüğü yok etmeye çalışanların karşısına dikilerek özgürlüğü korumak bu ülkede yaşayan herkesin görevidir. Türk Milleti onun emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini sonsuza tadar yaşatacaktır. Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Karatay İlçemiz Atatürk konulu bir fotoğraf sergisi açtı. Karatay ilçemize, İl Gençlik Kollarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Karatay İlçesi ve İl Gençlik Kollarının birlikte açtığı, Atatürk konulu fotoğraf sergisi bir gün süre ile açık kalacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (