( (

Çel-Der Engelleri Kaldırıyor

Gündem 11.01.2021 - 20:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çel-Der Engelleri Kaldırıyor

Merkezi Eskişehir’de bulunan Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği (ÇEL-DER), ihtiyaç sahibi engellilere akülü tekerlekli sandalye yardımı yaptı.
Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği (ÇEL-DER)yetkilileri, Çeltik ilçesine bağlı Gökpınar  Mahallesinde yaşayan Veli Çetin,Karşıyaka Mahallesinde yaşayan Sıdıka Baykondu ve  Selçuklu Mahallesinde yaşayan Fatma Türkmen ‘e akülü tekerlekli sandalye hediye etti. ÇEL-DER Başkanı Mehmet Taş yapmış olduğu açıklamada dernek olarak her zaman ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin yanındayız bugünde gurbetçi vatandaşlarımız ve hayırsever hemşerilerimizin desteği ile Çeltk’in mahallelerinde ihtiyaç sahibi 3 vatandaşımıza akülü araba hediye ettik.Her sağlıklı birey bir engelli adayıdır düsturu ile sadece belirli günler ve haftalarda değil herdaim engelli bireylerimizin yanındayız dedi.
Merkezi Eskişehir’de bulunan Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği (ÇEL-DER), ihtiyaç sahibi engellilere akülü tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği (ÇEL-DER)yetkilileri, Çeltik ilçesine bağlı Gökpınar  Mahallesinde yaşayan Veli Çetin,Karşıyaka Mahallesinde yaşayan Sıdıka Baykondu ve  Selçuklu Mahallesinde yaşayan Fatma Türkmen ‘e akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

ÇEL-DER Başkanı Mehmet Taş yapmış olduğu açıklamada dernek olarak her zaman ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin yanındayız bugünde gurbetçi vatandaşlarımız ve hayırsever hemşerilerimizin desteği ile Çeltk’in mahallelerinde ihtiyaç sahibi 3 vatandaşımıza akülü araba hediye ettik.Her sağlıklı birey bir engelli adayıdır düsturu ile sadece belirli günler ve haftalarda değil herdaim engelli bireylerimizin yanındayız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (