( (

Çel-Der'den 450 Öğrenciye Yarıyıl Hediyesi

Bölge 31.01.2021 - 15:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çel-Der'den 450 Öğrenciye Yarıyıl Hediyesi

Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği (ÇEL-DER) yarı yıl tatili nedeni ile 450 öğrenciye kitap seti hediye etti.
Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği (ÇEL-DER) Başkanı Mehmet Taş konuyla alakalı yapmış olduğu açıklamada;dernek olarak faaliyete başlamış olduğumuz 2018 yılından bu yana her zaman hemşerilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.ülke ve dünya genelinde yaşanan covid 19 salgını nedeniyle hepimizin malumu olduğu gibi eğitim sistemide online olarak devam etmektedir.bizde bu sebeble başta Çeltik merkez ve mahalleleri olmak üzere Konya,Antalya,Bursa ve Eskişehir'de ikamet eden ve 6,7,8 sınıflarda öğrenim gören öğrencilerimizin adreslerine eğitim seti gönderdik. dedi. Dernek olarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilere ve eğitime  yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz diyen Dernek Başkanı Mehmet Taş;covid 19 pandemi nedeni ile online olarak devam eden eğitimin inşallah 2.dönemde  normal seviyeye dönmesini temenni ediyorum diyerek öğrencilere başarılar diledi.
Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği (ÇEL-DER) yarı yıl tatili nedeni ile 450 öğrenciye kitap seti hediye etti.

Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği (ÇEL-DER) Başkanı Mehmet Taş konuyla alakalı yapmış olduğu açıklamada;dernek olarak faaliyete başlamış olduğumuz 2018 yılından bu yana her zaman hemşerilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.ülke ve dünya genelinde yaşanan covid 19 salgını nedeniyle hepimizin malumu olduğu gibi eğitim sistemide online olarak devam etmektedir.bizde bu sebeble başta Çeltik merkez ve mahalleleri olmak üzere Konya,Antalya,Bursa ve Eskişehir'de ikamet eden ve 6,7,8 sınıflarda öğrenim gören öğrencilerimizin adreslerine eğitim seti gönderdik. dedi.

Dernek olarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilere ve eğitime  yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz diyen Dernek Başkanı Mehmet Taş;covid 19 pandemi nedeni ile online olarak devam eden eğitimin inşallah 2.dönemde  normal seviyeye dönmesini temenni ediyorum diyerek öğrencilere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (