( (

Büyükşehir’den YouTube Üzerinden Ramazan’a Özel Programlar

Bölge 25.04.2020 - 17:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Büyükşehir’den YouTube Üzerinden Ramazan’a Özel Programlar

Mübarek Ramazan ayında evlerinde bulunan ve Kur’an-ı Kerim’i hatmetmek isteyen vatandaşlar için Konya Büyükşehir Belediyesi’nin YouTube kanalından mukabele programı yayınlanıyor. Yine ilahiyatçılar ve yazarlar, Ramazan sohbetleriyle Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalı aracılığıyla evlere konuk oluyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi, YouTube sayfasından Ramazan-ı Şerif süresince mukabele ve Ramazan sohbetlerini Konyalılarla buluşuyor. Yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağının olduğu Ramazan ayının ilk günlerinde Konya Büyükşehir Belediyesi’nin YouTube kanalından yayınlanan Ramazan ayına özel programlar vatandaşların beğenisini kazanıyor. KUR’AN’I HATMETMEK İSTEYENLER İÇİN MUKABELE YAYINI Ramazan aylarında Kur’an-ı Kerim’i hatmetmek amacıyla camilerde mukabelelere katılan ancak koronavirüs tedbirleri kapsamında bu imkanı olmayan vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi’nin YouTube hesabından mukabele yayınları gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan mukabele programı Türkçe mealiyle birlikte Ramazan ayı boyunca her gün saat 14.00’te yayınlanıyor. YAZARLARLA RAMAZAN SOHBETLERİ Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalında hazırlanan Ramazan ayının ruhuna uygun programlar Konyalılarla buluşurken, yazarlar ve ilahiyatçılar da bereketli Ramazan akşamlarında gerçekleştirecekleri sohbetlerle evlere konuk oluyor. Ramazan ayının ilk gününde İslam tarihi ve tasavvuf alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mehmet Fatih Çıtlak, Büyükşehir Belediyesi YouTube hesabından Konyalılar için sohbet gerçekleştirirken; Ramazan boyunca Dursun Ali Erzincanlı, Hayati İnanç ve Bahadır Yenişehirlioğlu da Ramazan sohbetleri gerçekleştirecek. Yetişkinlere yönelik gerçekleştirilen Ramazan programlarının yanı sıra çocuklar için de birbirinden güzel masallar ve gölge oyunları Büyükşehir Belediyesi Youtube kanalında devam ediyor. KONYA OKULU’NDA RAMAZAN SOHBETLERİ Konya Okulu Okumaları kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik yıl boyunca konusunda uzman eğitmenler tarafından çeşitli konferanslar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Konya Okulu da Ramazan boyunca YouTube sayfası üzerinden Ramazan sohbetleri gerçekleştiriyor. Ramazan ayının ilk gününde Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezinden Eğitimci Mehmet Ceyhan canlı Ramazan sohbetlerine katılırken; Prof. Dr. Ekrem Demirli de Konyalılarla buluşacak.
Mübarek Ramazan ayında evlerinde bulunan ve Kur’an-ı Kerim’i hatmetmek isteyen vatandaşlar için Konya Büyükşehir Belediyesi’nin YouTube kanalından mukabele programı yayınlanıyor. Yine ilahiyatçılar ve yazarlar, Ramazan sohbetleriyle Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalı aracılığıyla evlere konuk oluyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, YouTube sayfasından Ramazan-ı Şerif süresince mukabele ve Ramazan sohbetlerini Konyalılarla buluşuyor.

Yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağının olduğu Ramazan ayının ilk günlerinde Konya Büyükşehir Belediyesi’nin YouTube kanalından yayınlanan Ramazan ayına özel programlar vatandaşların beğenisini kazanıyor.

KUR’AN’I HATMETMEK İSTEYENLER İÇİN MUKABELE YAYINI

Ramazan aylarında Kur’an-ı Kerim’i hatmetmek amacıyla camilerde mukabelelere katılan ancak koronavirüs tedbirleri kapsamında bu imkanı olmayan vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi’nin YouTube hesabından mukabele yayınları gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan mukabele programı Türkçe mealiyle birlikte Ramazan ayı boyunca her gün saat 14.00’te yayınlanıyor.

YAZARLARLA RAMAZAN SOHBETLERİ

Büyükşehir Belediyesi YouTube kanalında hazırlanan Ramazan ayının ruhuna uygun programlar Konyalılarla buluşurken, yazarlar ve ilahiyatçılar da bereketli Ramazan akşamlarında gerçekleştirecekleri sohbetlerle evlere konuk oluyor.

Ramazan ayının ilk gününde İslam tarihi ve tasavvuf alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mehmet Fatih Çıtlak, Büyükşehir Belediyesi YouTube hesabından Konyalılar için sohbet gerçekleştirirken; Ramazan boyunca Dursun Ali Erzincanlı, Hayati İnanç ve Bahadır Yenişehirlioğlu da Ramazan sohbetleri gerçekleştirecek.

Yetişkinlere yönelik gerçekleştirilen Ramazan programlarının yanı sıra çocuklar için de birbirinden güzel masallar ve gölge oyunları Büyükşehir Belediyesi Youtube kanalında devam ediyor.

KONYA OKULU’NDA RAMAZAN SOHBETLERİ

Konya Okulu Okumaları kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik yıl boyunca konusunda uzman eğitmenler tarafından çeşitli konferanslar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Konya Okulu da Ramazan boyunca YouTube sayfası üzerinden Ramazan sohbetleri gerçekleştiriyor. Ramazan ayının ilk gününde Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezinden Eğitimci Mehmet Ceyhan canlı Ramazan sohbetlerine katılırken; Prof. Dr. Ekrem Demirli de Konyalılarla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (