( (

Büyükşehir’den 23 Nisan’da Çocuklar İçin Resim Yarışması

Kültür Sanat 18.04.2020 - 14:03, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Büyükşehir’den 23 Nisan’da Çocuklar İçin Resim Yarışması

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde olan çocuklara yönelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resim yarışması düzenliyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) nedeniyle evlerinde olan çocuklar için eğlenceli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukların yaptığı resimler, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenecek resim yarışmasında boy gösterecek. BAŞKAN ALTAY TÜM ÇOCUKLARI YARIŞMAYA KATILMAYA DAVET ETTİ Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medyadan resim yarışması düzenleyeceklerini duyurarak, “Balkon camlarında, pencerelerde çocuklarımızın yaptığı resimleri görüyorum. Okullar kapalı olduğu için yeteneklerini böyle sergilemek istiyorlar.‬ O halde bize düşen, güzel bir resim yarışması yapmak. Tüm çocuklarımızı yarışmaya katılmaya davet ediyorum” diye konuştu. DERECEYE GİRECEK 100 ÇOCUĞA SÜRPRİZ HEDİYELER Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) resim hocalarından oluşacak bir jüri tarafından incelenecek olan resimlerin, yarışmacılar tarafından 0534 626 84 12 numaralı whatsapp hattına ulaştırılması gerekiyor. Yarışmada ilkokul ve ortaokul kategorilerinde dereceye girecek 100 çocuğa sürpriz hediyeler verilecek. Yarışmaya katılmak isteyen çocukların, 23 Nisan saat 17.00’ye kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde olan çocuklara yönelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resim yarışması düzenliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) nedeniyle evlerinde olan çocuklar için eğlenceli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukların yaptığı resimler, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenecek resim yarışmasında boy gösterecek.

BAŞKAN ALTAY TÜM ÇOCUKLARI YARIŞMAYA KATILMAYA DAVET ETTİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medyadan resim yarışması düzenleyeceklerini duyurarak, “Balkon camlarında, pencerelerde çocuklarımızın yaptığı resimleri görüyorum. Okullar kapalı olduğu için yeteneklerini böyle sergilemek istiyorlar.‬ O halde bize düşen, güzel bir resim yarışması yapmak. Tüm çocuklarımızı yarışmaya katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

DERECEYE GİRECEK 100 ÇOCUĞA SÜRPRİZ HEDİYELER

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) resim hocalarından oluşacak bir jüri tarafından incelenecek olan resimlerin, yarışmacılar tarafından 0534 626 84 12 numaralı whatsapp hattına ulaştırılması gerekiyor. Yarışmada ilkokul ve ortaokul kategorilerinde dereceye girecek 100 çocuğa sürpriz hediyeler verilecek.

Yarışmaya katılmak isteyen çocukların, 23 Nisan saat 17.00’ye kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (